Gå til girl in red

girl in red

girl in red

søn 29 sep. 2024
Copenhagen

TAP1 | Copenhagen

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 430 kr. + gebyr
Billetsalget starter 15. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale 13. marts kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 475,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den norske alt-popstjerne, girl in red, kommer til TAP1 med sit kommende album ”I’m Doing It Again Baby!”  

Til stor glæde for sine fans har girl in red annonceret at hun vender tilbage til Danmark senere i år. Her vil den norske alt-popstjerne indtage TAP1 i København. Nyheden lander i kølvandet på annonceringen af hendes kommende andet album ”I’M DOING IT AGAIN BABY!”, som udkommer 12. april. Forudbestil/ gem her. Fans der forudbestiller albummet får adgang til et særligt artist presale til koncerten i TAP1. Læs mere her: www.worldinred.com

girl in red, er en norsk alternative pop artist fra Oslo. Hun er i gang med et imponerende run mod international stjernestatus og starter 2024 med et brag. I februar annoncerede hun udgivelsen af sit kommende album efterfulgt af en tour rundt i Nordamerika og nu udvider hun touren med en europæisk del.

girl in red fik sit store gennembrud da hun udgav sit anmelderroste debutalbum ”if i could make it go quiet” i 2021. Både anmeldere og fans omfavnede hendes ærlige sangskrivning, fortryllende personlighed, stærke live-optrædener og musikalitet. Superstjerner som Taylor Swift og Billie Eilish viste deres støtte, og det samme gjorde medier som Rolling Stone, Billboard, NPR, m.fl. som erklærede albummet, og "Serotonin" der var fokussinglen, en af de bedste udgivelser i 2021. I forbindelse med dette album drog girl in red på tour, hvor hun besøgte Danmark i en komplet udsolgt Falkonersal.

I 2022 fortsatte hendes live-eventyr med en tour på tværs af Nordamerika, inkl. store festivalshows på Coachella og Lollapalooza. Hun optrådte også på store scener på Oya, Glastonbury og gav en udsolgt headline koncert på det berømte Pier 17 i New York City. Derudover udgav girl in red, som en tak til sine fans, en sang med titlen "October Passed Me By", en efterfølger og fortsættelse af hendes største hit til dato "we fell in love in october", der næsten har ramt en milliard streams på Spotify.

I 2023 udpegede Taylor Swift girl in read til at være support på sin rekordsættende Eras Tour. Derudover havde girl in read også sin egen tour rundt i UK og EU. Nu er hun klar til at fortsætte sin sejrsstime og tager atter på tour. Denne gang kan hun opleves i TAP1 i København.