Gå til Journey

Journey: Summer Session

Journey: Summer Session

lør 08 jun. 2024
Århus C

Tivoli Friheden | Århus C

19.00

Døre: 16.00

Billetpriser: 710 kr. + gebyr
Billetsalget starter 7. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale 6. marts kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 765,00 kr.
  • Summer Session Partoutbillet
    3 koncerter - Journey, ZZ Top, TOTO
    Fra 950,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

DET LEGENDARISKE ROCKBAND, JOURNEY, ANNONCERER DERES 50-ÅRS JUBILÆUMS-TOUR, DER BRINGER DEM FORBI TIVOLI FRIHEDEN, AARHUS SOM EN DEL AF DETTE ÅRS SUMMER SESSION-KONCERTRÆKKE

DET DIAMANTCERTIFICEREDE ROCK BAND KOMMER TIL AT HAVE EUROPE MED SOM SPECIAL GUEST


Efter en succesfuld Freedom Tour 2023 annoncerer det legendariske rockband, JOURNEY, at de udvider deres tour i 2024 med endnu flere shows. Her tilføjer de shows rundt i Skandinavien og kommer til Aarhus lørdag 8. juni i Tivoli Friheden. Touren er opkaldt efter JOURNEYs seneste album ”Freedom” som udkom i 2022. Bandet, der har opnået en diamantcertificering og er optaget i Rock & Roll Hall of Fame, er kendt for globalt hitlistetoppende sange som "Don't Stop Believin”, "Any Way You Want It", "Faithfully", "Lights", m.fl.
 
JOURNEY består af Neal Schon (lead guitar), der var med til at stifte bandet, Jonathan Cain (keyboard og backing-vokal), Arnel Pineda (lead vokal), Jason Derlatka (keyboard og vokal), der også var en af medstifterne, Deen Castronovo (trommer og vokal) og Todd Jensen (bas). Neal Schon er blevet optaget i tre forskellige Hall of Fames, heriblandt, Oklahoma Fall of Fame, Rock & Roll Hall of Fame og the Grammy Hall of Fame. Jon Cain har modtaget to BMI songwriter awards og er også optaget i Rock & Roll Hall of Fame som medlem af Journey.

Når JOURNEY til sommer gæster Tivoli Friheden i Aarhus bliver det i forbindelse med det udendørs koncertformat, ’Summer Session', hvor Tivoli Frihedens scene på den smukke Event-ø danner rammen om koncerten. Med som special guest kommer det svenske rockband EUROPE, der bl.a. er kendt for megahittet ”The Final Countdown”.