Gå til Billie Marten

Billie Marten

Billie Marten

fre 09 aug. 2024
Copenhagen

Hotel Cecil | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 8. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 245,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den britiske singer-songwriter, Billie Marten, bringer sine eftertænksomme og stemningsfulde sange til Hotel Cecil
 
Billie Martens interesse for musik startede i en ung alder, da hendes forældre introducerede hende for artister som Nick Drake, John Martyn, Joni Mitchell, Joan Armatrading, Kate Bush, Loudon Wainwright III og northern folk artisten Chris Wood (som engang sagde til en blot 9-årig Billie at hun skulle ”go for it”).
 
Med sin minimalistiske akustiske folk-musik fik Billie Marten sit gennembrud i 2016 i en alder af 17 år, da hun udgav sit debutalbum ”Writing of Blues and Yellows”, der var en åbenhjertet og smukke sange. Albummet blev nomineret til en BBC Sound pris og blev en favorit blandt nogle af de prominente værter på BBC Radio 1.


Siden da har hun turneret hyppigt rundt i Storbritannien og USA. I 2023 vendte hun hjem til England for at indspille og udgive sit seneste album ”Drop Cherries”. Albummet var hendes fjerde af slagsen og hun fortsatte sin tradition med at skrive dybe sange, der udforsker emner som det sociale sammenspil mellem mennesker, kampen mellem modernitet og tradition, naturen, psykisk helbred og en generel voyeurisme på verden, som hun ser den.