Gå til COPENHELL Metal Cruise

COPENHELL Metal Cruise

COPENHELL Metal Cruise

25
okt. 2024
Til 27
okt. 2024
Copenhagen

Oslobåden | Copenhagen

BILLETSALGET TIL COPENHELL METAL CRUISE STARTER DEN 1. MARTS

Det syvende COPENHELL Metal Cruise finder sted den 25.-27. oktober – GLORYHAMMER, BAEST, PALLBEARER og MERCENARY er de første navne på plakaten.

Skibet er ladet med hård musik og tommetyk stemning, når COPENHELL Metal Cruise lægger fra land den 25.-27. oktober i år! I samarbejde med DFDS afholder COPENHELL i 2024 det syvende Metal Cruise om bord på Oslo-båden, og de første bands er allerede klar til det tunge togt: GLORYHAMMER, BAEST, PALLBEARER og MERCENARY!

Cruisegæsterne kan se frem til samme luksuriøse festivaloplevelse som sidste år med to dage til havs fyldt med blændende koncerter, lækker mad, suveræn underholdning og ikke mindst masser af dejlig COPENHELL-stemning dagen og aftenen lang om bord på skibet. Vi har som sædvanlig overtaget hele skibet, så der udelukkende er sande rock- og metalfans om bord, og vi ser frem til at fortælle jer meget mere om COPENHELL Metal Cruise 2024 og alle aktiviteterne på årets krydstogt i den kommende tid.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event

Event information

BANDS:

Der er dømt power metal med kæmpestort ”P”, når GLORYHAMMER udsætter publikum for deres episke metalunivers. Det handler om helte, troldmænd, krigere og storslåede slag, når bandet serverer deres fængende fantasy-sange med teatralsk storladenhed, smittende begejstring og afvæbnende selvironi. De brave briter har for længst skabt sig deres helt egen niche på power-scenen med et en stærk kombination af musikalsk tæft og solid historiefortælling, der skaber ekstremt medrivende og mindeværdige koncerter.

Mægtige BAEST er en af dansk metals allerstørste eksportvarer, og de indtager for tredje gang COPENHELL Metal Cruise, som de var med til at sende ud på jomfrurejsen i 2017. Dødsmetalkæmperne kræver næppe nærmere introduktion efter særligt deres optræden på COPENHELLs hovedscene sidste år, hvor tusindvis af metalfans viste deres rendyrkede kærlighed til bandet og deres tunge, aggressive metal med et kolossalt moshpit. Det bliver en stor fornøjelse at feste hårdt igennem med de gæve jyder igen til efteråret!

PALLBEARER leverer en bundsolid blanding af doom, heavy metal og progressiv rock i et stemningsmættet lydbillede med komplekse musikalske strukturer og stor dynamik. Det er musik, der vækker både eftertanke og følelser med dybsindige lyriske temaer, der kredser om menneskets eksistens og tilstand – alt sammen leveret af exceptionelt dygtige musikere. Det er med stor fornøjelse, at vi for allerførste gang til dato tilbyder COPENHELL-publikummet en koncert med det populære amerikanske band, der besøger os med et helt nyt album i ryggen senere i år.

MERCENARY er kendt for at være en af de bærende kræfter i den bølge af melodisk dødsmetal, der bredte sig i Danmark i starten af det nye årtusind. Der har været udskiftninger i bandets besætning siden de tidlige 90’erne, og den musikalske stil er blevet ændret og udviklet markant gennem årtierne. Den tunge lyd veksler som et pendul mellem klassisk dødsmetal og metalcore med stort fokus på sangskrivningen og knivskarp levering på alle poster – noget, der har tiltrukket opmærksomhed fra blandt andet Triviums Matt Heafy, der medvirker på det storslåede nummer ”Heart of the Numb”.