Gå til Damian Marley

UDSOLGT - Tilmeld dig ventelisten her

Damian Marley

Damian Marley

ons 14 aug. 2024
København k

Den Grå Hal | København k

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 365 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 23. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter torsdag 22. februar kl. 10:00 (23 timer)

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • I salg nu!

    Venteliste
    Fra 410,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Damian Marley, yngste søn af reggae-ikonet, Bob Marley, kommer til Den Grå Hal 14. august 2024
 
Damian "Jr. Gong" Marley er en multi-GRAMMY-vindende jamaicansk artist og den yngste søn af den største reggae-legende gennem tiden, Bob Marley. Damian Marley har dog med sit enorme talent skabt sin egen musikalske vej og taget reggae-genren til nye højder ved at kombinere den med genrer såsom dancehall, hip-hop, R&B og rock.
 
Marley er gået over i historiebøgerne som den første reggae-artist til at vinde en GRAMMY uden for genren, da han vandt to statuetter med sit gennembrudsalbum ”Welcome To Jamrock” i kategorierne Best Reggae Album og Best Urban/Alternative Performance med titelnummeret derfra. Han har også vist sin forskelligartede musikalske kunnen på samarbejder med bl.a. Nas og Skrillex. "Stony Hill", hans fjerde studiealbum, sikrede endnu en Grammy, efterfulgt af "The Kalling", der vandt Best Reggae Album ved de 65. årlige GRAMMY Awards.
 
Som medstifter af det anerkendte Welcome To Jamrock Reggae Cruise fortsætter Damian med at forme reggae-scenen og gør klar til endnu en rejse, der vil tage ham til Den Grå Hal til august.