Gå til Cat Power

OBS: UDSOLGT

Cat Power Sings Dylan '66 - EKSTRAKONCERT

Cat Power Sings Dylan '66 - EKSTRAKONCERT

lør 31 aug. 2024
Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

OBS: EKSTRAKONCERT

Billetsalget starter 23. februar kl. 10:00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk
Der vil være presale 21. februar kl. 10:00 på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

Billetpriser: PL1 740,- / PL2 610,-./ PL3 450 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT - venteliste oprettet via drkoncerthuset.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

Cat Power hylder Bob Dylan med en sang-for-sang-genopførelse af den legendariske “1966 Royal Albert Hall Concert”, når hun besøger DR Koncerthuset, Koncertsalen til august.

Hun er en af de mest betydningsfulde stemmer, der er udsprunget af den amerikanske indie-rockscene. Under kunstnernavnet Cat Power har Chan Marshall udgivet musik i næsten 25 år, og hendes egenskaber som sangskriver, producer og, måske mest bemærkelsesværdigt, som stemme, er kun blevet mere indflydelsesrig med tiden.

I november 2022 indtog Cat Power scenen i Londons Royal Albert Hall og leverede en sang-for-sang-genopførelse af en af de mest legendariske og transformative liveoptrædener nogensinde.
 
Den oprindelige Dylan optræden fandt sted på Manchester Free Trade Hall i maj 1966 - men blev kendt som "Royal Albert Hall Concert" på grund af en fejlagtigt mærket bootleg. Denne optræden så oprindeligt Bob Dylan skifte fra akustisk til elektrisk midt i showet, hvilket vakte vrede hos folk-purister og ændrede for evigt kursen for rock'n'roll.

På hendes egen fortolkning af den historiske aften, som nu er foreviget på livealbummet "Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert" hylder Marshall på kærligste vis Dylans indflydelse på historien og tilfører samtidig en fortryllende ny vitalitet til mange af hans mest hædrede sange

Dette livealbum er et sublimt udtryk for Cat Powers musikalske dygtighed og respekt for Bob Dylans betydningsfulde øjeblik. Fans og musikelskere kan forvente en følelsesladet oplevelse, når de nu live i DRs Koncertsal får mulighed for at dykke ned i genfortolkningen af denne legendariske koncert.