Gå til Therapy?

UDSOLGT - Tilmeld dig ventelisten her

Therapy?

Therapy?

ons 27 nov. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00


Billetpriser: 270 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 9. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Det nordirske rockband Therapy? spiller i Pumpehuset 27. november i forbindelse med deres TROUBLEGUM 30 - The 30th ANNIVERSARY TOUR
 
 
Therapy? er et nordirsk rockband fra Larne dannet i 1989 af guitarist/ vokalist Andy Cairns. Ud over Carins, består bandet af Michael McKeegan (bas og vokal) og Neil Cooper (trommer). Therapy? er kendt for deres unikke blanding af punk, alternativ og hård rock, og deres musik kendetegnes ofte ved intense guitarer, skarpe tekster og energiske optrædener.

Bandets debutalbum "Babyteeth" blev udgivet i 1991 og markerede begyndelsen på en lang og succesfuld karriere. Therapy? brød dog først igennem internationalt med albummet "Troublegum" fra 1994, som de i år fejrer 30-års jubilæum for. "Troublegum" indeholder blandet andet hits som "Screamager" og "Nowhere".

I løbet af årene har bandet udgivet adskillige albums, herunder "Infernal Love"(1995), "High Anxiety"(2003) og "Hard Cold Fire"(2023), som spænder over en række genrer, fra alternativ rock og punk til industrielt og akustisk musik. Teksterne er ofte personlige og berører emner som mentalt helbred, relationer og samfundsproblemer.

Oplev Therapy? live i Pumpehuset, når der rammer København 27. november 2024

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.