Gå til Bryson Tiller

OBS: NYT VENUE - Grundet den enorme interesse for Bryson Tiller er det lykkedes os at flytte koncerten fra Store VEGA til Falkonersalen og dermed kunne glæde flere fans!

Koncerten vil nu finde sted i Falkonersalen, samme dato, mandag d. 29 april 2024. Billetter købt til Store VEGA vil være gyldige i Falkonersalen.

Bryson Tiller

Bryson Tiller

man 29 apr. 2024
Frederiksberg

Falkonersalen | Frederiksberg

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Bryson Tiller 29. april i Falkonersalen er udsolgt.
OBS: Der kan blive frigivet flere billetter tættere på koncerten.

Tilmeld dig ventelisten HER

Platinum-billetter er stadig i salg.

Billetpriser: 430 kr. + gebyr
Billetter til Falkonersalen er i salg nu

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • I salg nu!

    Venteliste

Artister ved dette event

Event information

Et af 2010’ernes største R&B-navne, Bryson Tiller, indtager Falkonersalen til april

Bryson Tiller blev en af de største stjerner og talenter inden for moderne R&B i midt 10’erne, da han udgav det monumentale debutalbum ”T R A P S O U L” fra 2015. Her på kunne man finde numre som det skelsættende ”Don’t” og ”Exchange”, som sammenlagt har mere end 2 milliarder streams på Spotify. Begge numre havde en sound der var forud for sin tid, da de udkom, og som stadig holder den dag i dag.  

Sammen med en håndfuld af datidens andre R&B-navne, såsom The Weeknd og PARTYNEXTDOOR, var Bryson Tiller med til at skubbe genren ind i en ny æra. Lyden i sin helhed blev mere melankolsk og instrumentalerne blev langsommere, en form for ”trappede” slow jams. Teksterne blev også mere selvbevidste og indadvendte; en ny subgenre inden for R&B var for alvor cementeret og som en stor del af nutidens R&B-, hip-hop- og popnavne har ladet sig inspirere af.  

Efter sin debut fik Tiller hurtigt bred anerkendelse med flere platincertificeringer og GRAMMY-nomineringer. I 2017 udkom hans andet album ”True to Self”, der gik #1 på Billboard 200, efterfulgt af ”A N N I V E R S A R Y” fra 2019, der ramte en femteplads. Bryson Tiller har også været feature på hits som DJ Khaleds ”Wild Thoughts” feat. Rihanna og H.E.R.’s ”Could’ve Been”.

Oplev Bryson Tillers magiske R&B i Falkonersalen til april.