Gå til The Black Crowes

The Black Crowes: Happiness Bastards Tour ‘24

The Black Crowes: Happiness Bastards Tour ‘24

tir 04 jun. 2024
Frederiksberg

Falkonersalen | Frederiksberg

20.00

Døre: 19.00

Support: Jim Jones All Stars

Det ikoniske blues-rockband, The Black Crowes, kommer til Falkonersalen

The Black Crowes efterlader deres ”bullshit” i fortiden. 15 år efter deres seneste album er Robinson-brødrene blevet genforenet og klar med ”Happiness Bastards”, deres 10. studiealbum. Måske er det deres broderlige kærlighed eller måske er det bare musikkens skæbne der bragte brødrene sammen igen; uanset hvad var genforening af det legendariske band i 2019 længe ventet og duoen er klar til at tage rock & roll-genren med storm igen.

Siden The Black Crowes fandt sammen igen i 2019, har de haft en succesfuld tilbagevenden med mere end 150 shows fordelt ud over 20 forskellige lande på deres 30-års jubilæums-tour for gennembrudsalbummet ”Shake Your Money Maker”. Da de vendte hjem fra denne tour, gik de i studiet for at finde tilbage til rødderne. Dette resulterede i det kommende album ”Happiness Bastards” som er ud 15. marts 2024.

I forbindelse med udgivelsen af det nye album drager The Black Crowes atter på tour igen. Her vil de kunne opleves i Falkonersalen til sommer.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 665,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: 610 kr. + gebyr
Billetsalget starter 26. januar kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale 25. januar kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger