Gå til Nicki Minaj

Nicki Minaj Presents: Pink Friday 2 World Tour

Nicki Minaj Presents: Pink Friday 2 World Tour

tir 11 jun. 2024
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

BILLETPRISER: PL1: 825 DKK, PL2: 630 DKK, PL3: 485 DKK, GA (STÅ): 630 DKK, GOLDEN CIRCLE: 825 DKK + gebyr.

Billetsalget starter 19. januar kl. 9:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Der vil være Live Nation presale 18. januar kl. 9:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

VIP: Touren tilbyder forskellige VIP-pakker og oplevelser for fans, der vil tage deres koncertoplevelse til et højere niveau. Der vil være forskellige pakker, som indeholder premium-billetter og adgang til Gag City Headquarters, Nickis VIP-lounge, med forskellige pop-up-aktiviteter, eksklusivt merch og meget mere. For mere info, besøg vipnation.com.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
  • VIP Billetter

Artister ved dette event

Event information

DET GLOBALE IKON NICKI MINAJ TILFØJER EKSTRA SHOWS OG NYE BYER, INKL. KØBENHAVN I ROYAL ARENA, PÅ SIN LÆNGE VENTEDE PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR
På grund af en enorm efterspørgsel fra fans har Nicki Minaj tilføjet flere shows på sin Nicki Minaj Presents: Pink Friday 2 World Tour, der er hendes største verdens-tour til dato. Der er blevet tilføjet ekstra shows i Nordamerika i Atlanta, Boston, Brooklyn, Chicago, Nashville og Toronto, samt i Europa i Amsterdam, Köln, København, Glasgow, Hamburg, Manchester, Paris og Stockholm. Der er blevet tilføjet 14 nye datoer i alt og der forventes at blive offentliggjort endnu flere shows i andre regioner i løbet af året.

Nicki Minaj Presents: Pink Friday 2 World Tour er nu hendes bedst sælgende tour til dato med mere end 25 udsolgte arena-shows på få dage i presale. Minaj solgte 30.000 billetter alene i hjemstaten med shows i Newark, New York City og Brooklyn, hvor der bliver tilføjet et ekstra show. Nicki har endnu ikke offentliggjort nogen support-navne til touren.

Minaj fortsætter med at dominere 2024 med hendes seneste album ”Pink Friday 2s” monumentale succes, hvilket landede på #1 på Billboard 200 ved udgivelsen. Med denne imponerende placering gik hun ind i historiebøgerne som den kvindelige rapper med flest #1 albums på Billboard 200 nogensinde! Endnu et bevis på hendes vedvarende status, som en af de mest indflydelsesrige superstjerner nogensinde, er at hun nu er den første kvindelige rapper til at have et #1 album i to forskellige årtier.
 
Pink Friday 2 opnåede samlet et salg på mere end 228.000 enheder og gav Nicki sin bedste uge på streaming nogensinde med mere end 170 millioner streams af albummet. Derudover har albummet opnået den bedste debut for et rap-album i 2020’erne af en kvindelig artist og den bedste uge, både målt på salg og streaming, af alle R&B/ Hip-Hop-albummer udgivet af kvindelige artister i 2023, samt den bedste salgsuge for et rap-album udgivet på vinyl af en kvindelig artist i Soundscan-æraen, ifølge Billboard.

Ydermere strøg albummet op på #1 på Top Album Sales Chart, R&B/Hip-Hop Albums Chart og Rap Albums Chart. Det rangerer i top-3 blandt Hip-Hop debuter i 2023 og Ttop-10 blandt alle debuter i 2023. Derudover er det hendes syvende top-10 på Billboard 200, det største antal top-10-albums for en kvindelig rapper i historien.

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER