Gå til Amon Amarth

UDSOLGT

Amon Amarth: Heidrun over Europe Tour 2024

Amon Amarth: Heidrun over Europe Tour 2024

man 26 aug. 2024
København S

Amager Bio | København S

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 400 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 8. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

AMON AMARTH er kongerne af vikingemetal. De blev dannet i Tumba, Sverige, i 1992, og de har skabt en ekstraordinær arv gennem tre årtier af tordnende, anthemisk metal, alt sammen rigt på vikingefortællinger og -folklore.

Fra deres undergrundsdebut ’Once Sent From The Golden Hall (1998)’ og fremefter har Amon Amarth været en ustoppelig kreativ kraft. Med en unik og umiskendelig lyd, der kombinerer det bedste fra adskillige episke metaltyper, er kvintetten blevet kendt for deres tidløse hymner og eksplosive, teatralske liveshows. Albummer som 2008's meget roste ’Twilight Of The Thunder God’ og 2016's konceptuelle triumf ’Jomsviking,’ har svenskerne været konsekvente fanebærere for heavy metal som en livsbekræftende og fælles oplevelse.
Amon Amarth betragtes som en af metalverdenens mest vitale og imponerede live-acts. Fra at være hovednavn på festivaler i hele Europa til en ærefuld plads på Slayers sidste turné i USA i 2019, har de hædret deres vikingeforfædres eventyrlige etos.

Nu kommer de til København igen med en hyldest til Heidrun – Både navnet på et af deres numre og navnet på den ged på Valhals tag, fra vis yver mjøden flød i så rigelige mængder, at den kunne læske alle einherjernes tørstige halse, når de vendte tilbage fra dagens kamp.

Kom og fest med de andre metalkrigere, når Amager Bio slår portene op!