Gå til Me and That Man

Me and That Man: EU Tour 2024

Me and That Man: EU Tour 2024

fre 29 mar. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

19.45

Døre: 19.00

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 295,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Nergals sideprojekt, Me And That Man, spiller i Pumpehuset fredag 29. marts 2024.


Me and That Man startede i 2017 med et debutalbum ’’Songs of Love and Death’’ (Napalm Records) som et udspring for Nergal, der bedst er kendt som frontmand for den polske black metal band Behemoth. For at kunne skabe den lyd, som Nergal ledte efter, rekrutterede han den britiske/polske rockmusiker, John Porter, til at være en del af bandet.


Musikken i Me And That Man-projektet beskrives som et mørkt folk-, country- og gotisk blues. Bandet henter inspiration fra kunstnere som Leonard Cohen, Tom Waits og Nick Cave, og det kan især mærkes i deres andet album ’’New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1’’ fra 2020, som indeholder gæsteoptræden fra Corey Taylor (Slipknot), Brent Hinds (Mastadon), Matt Heafy (Trivium) og Sivert Høyem (Madrugada). I 2021 udgav bandet deres hidtil nyeste album ’’New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 2.’’


Bandet blev skabt som endnu en måde til følelsesmæssig lettelse for Nergal, der tillod ham at udtrykke tanker og følelser, som han ikke helt kunne passe ind i black metal-verdenen; mens nogle af temaerne er genkendelige, var tonen markant anderledes end noget, han havde skrevet før. Oplev dette, når Me And That Man indtager Pumpehuset fredag 29. marts 2024.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.