Gå til Attila

Attila + Born Of Osiris “Angels & Villains” Tour

Attila + Born Of Osiris “Angels & Villains” Tour

tor 14 mar. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

19.00

Døre: 18.00

Billetpriser: 260 kr. + gebyr
Billetsalget starter mandag 20. november kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 305,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Gør klar til en heavy aften, når Attila og Born Of Osiris indtager scenen i Pumpehuset 14. marts 2024 i forbindelse med deres “Angels & Villains” Tour.
 
Attila
 
Attila startede med at lave musik i Atlanta i 2005. Deres mission var simpel: De ville bringe det sjove tilbage til den lokale metalscene og da de først var kommet i gang, så de sig aldrig tilbage. Imod alle odds fik bandet hurtigt national opmærksomhed for deres eksplosive energi på en scene og deres frygtløse attitude. Med hver udgivelse strammede bandet deres greb om halsen på metalcore-konkurrenterne og har vokset sig til at blive et monster inden for heavy musik. 

Mange hypede bands er kommet og gået gennem tiden, men Attila har formået at bevare momentum og er nu i gang med at opbygge deres brand i resten af verden. Man skal ikke lade sig narre af deres festlige livsstil, Attila er et af de mest hårdtarbejdende bands og de er langt fra færdige med deres mission.
 
 
Born Of Osiris
 
Born Of Osiris blev dannet i 2007 og i 2009 udkom debutalbummet ’A Higher Place’, der opnåede pæn hitliste-succes. Siden er der udkommet yderligere seks album, hvoraf ’Angel Or Alien’ (2021) er det seneste.
 
Kvintettens selverklærede forbilleder tæller Meshuggah, Cannibal Corpse, Converge, Hatebreed, Slayer og The Mars Volta. Med destruktive polyrytmiske riffs, kaotiske vokaltransmissioner og bombastiske synths har de indkapslet simulationen af menneskeheden i deres musik. De har turneret rundt med giganter som Judas Priest, Rob Zombie, Bring Me The Horizon, m.fl. og har chartet gentagende gange på Billboard 200 med deres albumudgivelser.
 
Nu er Attila og Born Of Osiris klar til at indtage Pumpehuset d.14. marts 2024 med deres double-headliner show, hvor de tager et eksplosivt support-lineup med bestående af Aviana og Crown Magnetar. Det bliver en heavy aften som du ikke vil gå glip af!

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.