Gå til The Smile

The Smile

The Smile

ons 13 mar. 2024
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 645 kr. + gebyr
Billetsalget starter 17. november kl. 10:00 via livenation.dk og billetlugen.dk
Der vil være presale 16. november kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 685,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

THE SMILE OFFENTLIGGØR DATOERNE FOR DERES MARTS 2024 EUROPA-TOUR, HVOR DE KOMMER TIL K.B. HALLEN

SAMTIDIG LØFTER DE SLØRET FOR DERES HELT NYE ALBUM WALL OF EYES - UDE 26. JANUAR PÅ XL RECORDINGS

The Smile har i dag løftet sløret for deres helt nye album ”Wall Of Eyes”, der udkommer 26. januar på XL Recordings. Bandet har også udgivet titelnummeret, ”Wall Of Eyes”, fra albummet sammen med musikvideoen, der er instrueret af Paul Thomas Anderson. Det nye album, som er indspillet i Oxford og Abbey Road studierne, er produceret og mixet af deres tidligere samarbejdspartner Sam Petts-Davies og indeholder strygearrangementer fra the London Contemporary Orchestra. Lyt til ”Wall Of Eyes” HER.

Bandet har også annonceret en europæisk headline tour i marts 2024, inkl. shows i Storbritannien i London, Manchester og Glasgow. Derudover kommer de også til Danmark i K.B. Hallen.

The Smiles nye album, ”Wall Of Eyes”, er efterfølgeren til bandets debutalbum fra 2022 “A Light For Attracting Attention”, som modtog stor anmelderros af bl.a. The Guardian, Pitchfork, The Observer, The Needle Drop, Rolling Stone, New York Magazine, Uncut, MOJO, m.fl.

De spillede en række live shows i USA og Mexico i juni og juli sidste år, der fik en flot modtagelse. Derudover udgav de også ”Bendinc Hectic”, fra det kommende album, tilbage i juni måned, hvilket var en sang der fik sin debut på Montreux Jazz Festival i 2022.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER