Gå til Frozen Soul

Frozen Soul

Frozen Soul

man 26 feb. 2024
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

19.00

Døre: 18.00

Billetpriser: 230 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 20. oktober kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 265,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Det albumaktuelle death metal band, Frozen Soul, vælter Pumpehuset 26. februar 2024, sammen med et stærkt support line-up
 
 
Frozen Soul er et amerikansk death metal band, der blev dannet i Fort Worth, Texas, i 2018. Bandet er kendt for deres brutale lyd, der fanger essensen af kold ødelæggelse. Medlemmerne af Frozen Soul inkluderer Chad Green (vokal), Michael Munday (guitar), Samantha Mobley (bas), Matt Dennard (trommer) og Chris Bonner (guitar).
 
Bandets seneste album ’’Glacial Domination’’ (2023) demonstrerer bandets tekniske færdigheder, lyriske dybde og evne til at levere en tung lyd. Albummet indeholder 11 sange, der trækker lytterne ned i en iskold og apokalyptisk verden. Sangtitler som ’’Arsenal of War’’, ’’Morbid Effigy’’ og ’’Atomic Winter’’ afspejler perfekt den dybfrosne atmosfære, som Frozen Soul har skabt i ’’Glacial Domination’’. Albummet er en dyster oplevelse fyldt med rasende riffs, brutale trommer og dæmoniske growls. 

Aftenen i Pumpehuset den 26. februar byder på et stærk heavy line-up. På scenen vil man nemlig udover Frozen Soul kunne opleve Creeping Death, og Foreseen live.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.