Gå til M1llionz

OBS: Koncerten med M1llionz på Rust d. 9 december 2023 bliver udskudt. Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.


M1llionz

M1llionz

lør 09 dec. 2023
København N

Rust | København N

20.30

Døre: 19.30

OBS: Koncerten med M1llionz på Rust d. 9 december 2023 bliver udskudt.   
 
Vi har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at bekræfte en ny showdato. Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, da denne vil være gyldig til den nye dato, som vi håber snart at have på plads.
 
Billetto sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

 

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 155,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

UK-drill-rapperen M1llionz sætter ild til RUST med sin karakteristiske Birmingham-accent.

Bag kunstnernavnet M1llionz står den britiske rapper, Miguel Rahiece Cunningham. Med sin karakteristiske Birmingham-accent og stærke indflydelse fra sine jamaicanske rødder, er den unge, autentiske kunstner hurtigt blevet en anerkendt pioner på den britiske drill-scene.

I 2019 startede M1llionz’ karriere med debutsinglen ”North West” – en ode til sin ungdom i North West Birmingham. Siden er rapperen kun steget i graderne med hits som "B1llionz", der nåede #39 på hitlisterne – samt "Lagga", der blev hans andet hit på de officielle hitlister.

Med udgivelsesprojektet ’Ghetto Life’ forude, er M1llionz nu klar til at tage sin retsmæssige plads blandt den helt store UK-rap-elite.