Gå til Dropkick Murphys

COPENHELL 2024

COPENHELL 2024

19
jun. 2024
Til 22
jun. 2024
København k

Refshaleøen | København k

COPENHELL 2024: FØRSTE BANDS PÅ PLAKATEN

De første 22 bands på COPENHELL 2024-festivalplakaten er klar: DROPKICK MURPHYS, MACHINE HEAD, DIE KRUPPS, HIGH ON FIRE, MADBALL, HARDY, SHADOW OF INTENT, KHEMMIS, FU MANCHU, LACK, 1349, HEXIS, ZULU, NAKKEKNAEKKER, ENFORCED, JUNGLE ROT, PLAGUEMACE, SANGUISUGABOGG, INSANITY ALERT, KNIFE, DVNE og MAKE THEM SUFFER. Festivalen finder sted den 19.-22. juni 2024 – billetsalget starter via Ticketmaster den 6. oktober kl. 10:00.

COPENHELL 2024-publikummet kan se frem til helt nye og store oplevelser til næste år. COPENHELLs 13. udgave lægger hårdt fra land med hele 22 vilde og hårde bands, hvoraf kun ét eneste (DROPKICK MURPHYS) har optrådt på festivalen før.


”De første bands til næste års COPENHELL er i den hårde ende af skalaen. Det bliver tungt, det bliver hurtigt, det bliver ondt – og det bliver ekstremt godt! Det er længe siden, at vi har kunnet præsentere så mange bands, der aldrig har besøgt festivalen før, og vi er kun lige begyndt på det samlede line-up til COPENHELL 2024. Vi glæder og til over de næste måneder at kunne præsentere et bredt, hårdt, stort og stærkt program til næste års festival,” siger festivaldirektør Jeppe Nissen.

DROPKICK MURPHYS vender tilbage til festivalen med deres uhyrligt underholdende irsk-amerikanske punkrock, og mægtige MACHINE HEAD optræder efter næsten et helt årtis festivalpause på COPENHELL for allerførste gang. De ledsages af både etablerede og nye bands inden for alle tænkelige hårde genrer, blandt andet black, death, thrash, hardcore og doom – og dette er blot den første bølge af det fulde musikprogram, der kommer til at tælle mere end 70 bands på fire scener hen over fire dage.

COPENHELL er med årene blevet en velvoksen rock- og metalfestival, der både hylder fortiden, repræsenterer nutiden og baner vejen for fremtiden. Metal- og rockkulturen er kendetegnet ved enormt stor respekt for de bærende kræfter, der igennem årtierne har været med til at skabe og opbygge den hårde musikscene, et stærkt fælles ønske om at opleve nutidens aktuelle bands og ikke mindst at være med til at støtte fremtidens talenter og hjælpe dem med at slå igennem. COPENHELL er essensen af denne kultur, når festivalen hvert år samler en helvedeshorde af musikfans på Refshaleøens sortsvedne beton midt i København.

Læs mere på www.copenhell.dk – billetsalget til COPENHELL 2024 starter via Ticketmaster fredag den 6. oktober kl. 10:00.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event