Gå til Landmvrks

FÅ BILLETTER

LANDMVRKS: Creature Tour

LANDMVRKS: Creature Tour

tir 07 maj 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

19.00

Døre: 18.00

Billetpriser: 230 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag 5. oktober kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 265,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Det franske metalcore band LANDMVRKS spiller i Pumpehuset 7. maj 2024


LANDMVRKS-eventyret begyndte i 2014, oprindeligt under navnet ’Coldsight’, da Florent Salfati og Nicolas Soriano grundlagde projektet og begyndte at lede efter motiverede og erfarne musikere til bandet. En motivation som senere ville være nøglen til at drive bandet hen imod at skabe et helt unikt univers. I starten spillede Florent Salfati guitar, og var dengang forsanger i bandet Hate In Front. Men da Coldsight havde svært ved at finde en forsanger, der passede til deres univers, blev det Salfati selv, der tog rollen. Rudy Purkart (bas) og Thomas Lebreton (guitar), kom med i bandet, og Florent og Nicolas’ ven Nicolas Exposito (tidligere Where Eagles Dare, Straighten Things Out), kom også med som guitarist. Den endelige besætning var på plads, og det var der, bandets navn ændrede sig fra Coldsight til LANDMVRKS.
 
I to år komponerede og indspillede bandet sange, og begyndte at spille lokale koncerter og delte scenen med bands som First Blood og More Than Life. Lidt efter lidt havde LANDMVRKS opbygget et navn for sig selv, inden for den franske metalcore-scene. I maj 2016 udgav de deres første album "HOLLOW," produceret af Salfati og Exposito selv. De udgav albummet uafhængigt og turnerede rundt i Europa, hvor de med en moderne metalcore-stil charmerede publikum med hardcore riff og fængende omkvæd. Det fik dem med på store festivaler som Hellfest i 2016 og Longlive Rockfest, hvor de styrkede deres omdømme. I 2018 underskrev bandet en kontrakt med Arising Empire Records for deres andet album. Siden da har LANDMVRKS udgivet deres tredje fuldlængde album ’Lost in the Waves’ i 2021, som har banet vejen for en mere musikalsk blanding af metalcore, hardcore punk og hiphop-toner.
 
Hør LANDMVRKS når de spiller i Pumpehuset 7. maj 2024, hvor aftenen også byder på gæsteoptrædener fra ’The Devil Wears Prada’ og ’Like Moths To Flames’.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.