Gå til The Gaslight Anthem

The Gaslight Anthem

The Gaslight Anthem

lør 09 mar. 2024
København k

Den Grå Hal | København k

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 380 kr. + gebyr
Billetsalget starter 6. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

Det amerikanske band The Gaslight Anthem spiller i Den Grå Hal lørdag 9. marts 2024
 
 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 425,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

The Gaslight Anthem er et punk-rockband fra New Jersey, hvis bandmedlemmer består af sanger/guitarist Brian Fallon, trommeslager Benny Horowitz, bassist Alex Levine og leadguitarist Alex Rosamilia. Bandet har en sjælden gave for at finde herlighed i den uundgåelige smerte ved at være i live. På deres kommende, nye album "History Books" (ude 27. oktober 2023) udforsker The Gaslight Anthem alt fra dødelighed og mental sygdom, til usikre dimensioner af den menneskelige tilværelse. Med deres følelsesladede punk, rammer de hver eneste rå nerve, samtidig med at de konstant inspirer til vilde triumferende fællessange.

Udgivelsen er den første gennem bandets eget pladeselskab Rich Mahogany Recordings, hvor The Gaslight Anthem samarbejder med den anerkendte producer Peter Katis. På albummet finder man også en gæsteoptræden af den langvarige Gaslight Anthem-tilhænger Bruce Springsteen, der med sin matchende lyd, har kendetegnet bandet siden de begyndte at spille kældershows tilbage i midten af 2000'erne. ”History Books" har sit navn fra en tunghjertet sang på albummet, som handler om at give slip på det, der ikke længere tjener dig, og som også er rodfæstet i albummets temaer om forgængelighed og transcendens. Smukt indkapslet i Fallons indlevelsesfulde og poetiske tekster.
 
”History Books” rige trackliste indkapsler perfekt den livsbekræftende følelsesmæssighed, der har gjort The Gaslight Anthem så elsket gennem årene. Med imponerende kraft begynder albummet med sangen "Spider Bites" - en kollision af pulserende rytmer, brændende riffs, smukke klavermelodier og tekster, der går lige i hjertet. Roligt glider "Autumn" ind i en eftertænksom stemning om flygtighed, med strålende harmonier og oceanisk guitarmusik. "Positive Charge" udfolder sig i brølende trommeslag og bølger af forvrænget guitar, som kontrast til Fallons ømme beretning om hans kampe med mental sundhed. Og på "Little Fires", får vi tre og et halvt minut ren punk ekstravaganza.

The Gaslight Anthem var hyppige gæster I Danmark, inden deres brud i 2015. Nu har du igen fornøjelsen af at høre dem, når de spiller i Den Grå Hal lørdag 9. marts 2024.