Gå til Drew Lynch

Drew Lynch

Drew Lynch

lør 15 jun. 2024
København V

Bremen Teater | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 205 kr. + gebyr
Billetsalget starter 29. september kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale 27. september kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og LN-medlemmer på livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 240,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Comedy-stjerneskuddet, Drew Lynch, sætter lattermusklerne på prøve, når han kommer til Bremen Teater i 2024

Komiker og skuespiller, Drew Lynch, vandt amerikanernes hjerter med sin Golden Buzzer optræden i sæson 10 af America’s Got Talent i 2015, hvor han fik en andenplads i Tv-programmet. Siden da er Drew Lynch’s popularitet eksploderet og han har fået millioner af følgere på de sociale medier. Samtidigt har han turneret nonstop og optrådt for udsolgte sale verden over.

I februar 2023 udgav Drew Lynch sin anden comedy special ’And These Are Jokes’, som er blevet et hit online.  Han var også med i sidste sæson af IFC’s hitserie Moran, hvor han har haft en tilbagevendende rolle, samt TBS’ Conan. Derudover er Drew Lynch blevet en populær herre indenfor podcastens verden, hvor han har været med flere gange i nogle af de mest populære programmer, når han deler sit unikke syn på alt, lige fra popkultur, nyheder fra hele verden, til livet som omrejsende komiker.

Nu fortsætter Drew Lynch sin rejse, og kommer til DK. Her får publikum muligheden for at opleve en af tidens skarpeste stand-uppere i Bremen Teater.