Gå til Tinlicker

OBS: UDSOLGT - skriv dig op på ventelisten HER.

Tinlicker

Tinlicker

man 11 mar. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 215 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 29. september kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Venteliste
    Fra 250,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den elektroniske duo, Tinlicker, omdanner Pumpehuset til en kæmpe fest 11. marts 2024
 
Tinlicker er et hollandsk elektronisk musik act, dannet i 2013, og består af Jordi van Achthoven og Micha Heyboer. Duoen er kendt for deres unikke lyd, der fusionerer elementer af trance, house og progressive musik. De har opnået international anerkendelse for deres innovative produktioner og uforglemmelige liveoptrædener.
 
Duoen har igen skabt bølger i den elektroniske musikscene med deres seneste single, "Starchaser," der blev udgivet i august 2023. "Starchaser" er endnu et eksempel på Tinlickers evne til at levere musik, der bevæger og berører lytterne på en unik måde. Med sin dristige kombination af fortryllende melodier, hypnotiske beats og dybtfølte synth-arrangementer, tager Tinlicker os med på en storslået musikalsk rejse.
 
Tinlicker har opnået stor succes gennem årene med hits som "Lost" og især "Because You Move Me’’, som gik 2x og 3x platin i flere europæiske lande. Gå ikke glip af en kæmpe fest når Tinlicker giver den gas i Pumpehuset 11. marts 2024.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.