Gå til Psyched Up Janis

OBS: UDSOLGT

Psyched Up Janis

Psyched Up Janis

fre 26 apr. 2024
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 410 kr. + gebyr
Billetsalget starter 15. september kl. 10:00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være Live Nation presale 14. september kl. 10:00 via livenation.dk og for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT - venteliste oprettes via Ticketmaster
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

De to grundlæggere af bandet Psyched Up Janis, Sune Rose Wagner og Jakob Krogh Jørgensen drager på 30-års jubilæums tour, hvor de giver koncert i Store VEGA

Psyched Up Janis slog sig fast som et af DK´s bedste livebands tilbage i 90´erne, hvor de spillede et hav af koncerter i Danmark, resten af EU og USA. De spillede på legendariske steder i U.S.A. som CBGB´s (New York), The Troubadour (L.A.) og Bottom of the Hill (San Francisco). De har været på flere Europa-tours, og tour i Norden. Derudover er de det eneste band nogensinde, der har spillet på Roskilde Festival 6 år i træk, 1994-1999.

I 2009 lavede P.U.J en kort reunion-tour da de hyldede deres gode ven, fotografen Søren Solkær ved hans store Rockfoto udstilling ”Closer” i Øksnehallen, hvor bandet spillede sammen for første gang i 10 år. Da de opdagede, at der stadig var spilleglæde og gnist internt i bandet og masser af trofaste fans, satte de deres 2. reunion-tour op i 2014 hvor de hyldede debutalbummet ”Swell”, der havde 20-års jubilæum.

Siden udsendte bandet deres bagkatalog fra 90'erne på vinyl (4 ud 5 albums for første gang på vinyl) og første oplag blev revet væk på 4 dage – til bandets store overraskelse – de nuppede da også 1.- 5. pladsen ugen efter på den danske officielle vinyl hitliste! Bandet fik blod på tanden og udgav i 2022 fire albums med bl.a. demoer, hele debutalbummet ”Swell” indspillet på én dag, ikke udgivede sange, m.m.

I 2019 gav de koncert i Det Kongelige Teater og de tog på mini-tour i 2022, bl.a.  sammen med med Dizzy Mizz Lizzy, hvor der blev sluttet af med et stort rockbrag i mægtige Royal Arena.

Med fansne i ryggen og masser af gejst for at spille live, har Sune og Jakob valgt at spille endnu en tour i deres favorit byer i DK. Med sig tager de Jesper ”Yebo” Reginal. Han har spillet med bandet siden 1996 og har medvirket på det anmelderroste studiealbum ”Beats Me”, det ligeledes anmelderroste Live-album ”The Quiet Album”. Her vil de kunne opleves i Store VEGA i København.