Gå til Drama

Drama

Drama

ons 06 dec. 2023
København V

Lille VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 195 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 15. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 220,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

DRAMA på dansegulvet i Lille VEGA
Under navnet DRAMA skriver Na’el Shehades og Via Rosa eklektiske sange, med sjælfulde inspirationer fra jazz, hiphop og bossa nova. Den 6. december spiller de i Lille VEGA.
 
Duoen DRAMA har skabt et særegent musikalsk univers, hvor grænserne udviskes og euforien banker derud af, mens melankolien lurer bag scenetæppet.
 
I 2022 udgav de ep’en Dont Wait Up og endnu en gang kanaliserer bandet deres brede vifte af påvirkninger til skarpt-producerede kærlighedssange med sprøde beats, flirtende saxofoner og legefulde guitarakkorder. På ep'en forfiner duoen deres enestående stil med bittersøde budskaber til det brandvarme dansegulv.
 
Titlen Don't Wait Up var oprindeligt inspireret af et nummer fra EP'en, "Hit My Line", der handler om at frigøre sig fra et toksisk forhold. Titlen taler til den usikkerhed, der opstår i et ubalanceret forhold, men den er også positiv, da den peger på den transformation mod selvkærlighed, der kan komme som resultat.
 
Et tilfældigt møde for næsten 10 år siden førte til skabelsen af DRAMA. I de tidlige jamsessioner var kemien klar; Rosas sjælfulde levering hænger sammen med Shehades tunge Chicago house-funderede produktionsstil. En kærlighedssyg lyd opstod over to EP'er, Gallows fra 2016 og Lies After Love i 2018, og de fortsatte på deres debutalbum Dance Without Me, der udkom i januar 2020.
 
Duoen har ud fra deres egne præmisser og selvudgivne EP’ skabt en solid fanbase, og de har bl.a. spillet på festivaler som Coachella, Lollapalooza og Life Is Beautiful.
 
DRAMA fortsætter med at bane deres egen vej i 2023, hvor de også har smidt en lille håndfuld lækre singler ud i æteren.