Gå til Simple Minds

Simple Minds: Global Tour 2024

Simple Minds: Global Tour 2024

man 08 apr. 2024
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

Billetpriser: PL1: 600,- / PL2U (stå): 500,- / PL2: 500,- / PL3: 375 kr. + gebyr
Det officielle billetsalg starter fredag 15. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale starter torsdag 14. september kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    420,00 kr. - 655,00
  • VIP Billetter

Artister ved dette event

Event information

SIMPLE MINDS GLOBAL TOUR 2024
BANDETS STØRSTE TOUR SIDEN 1985

EUROPÆISKE APRILSHOWS ANNONCERET
MED VERY SPECIAL GUESTS DEL AMITRI

Efter den enorme succes med 2022's 40 Years Of Hits Tour, som blev modtaget med stor begejstring, og den nylige annoncering af tour-datoer i Storbritannien, Australien og New Zealand i begyndelsen af næste år - offentliggør Simple Minds den europæiske del af deres Global Tour 2024 i april.

Alene i det sidste årti har Simple Minds spillet for hundredtusindvis af mennesker over hele kloden, inklusive deres største USA-turné til dato i 2018. Efterspørgslen på at se bandet optræde med velkendte hits, såsom 'Promised You a Miracle', 'Glittering Prize' ', 'Someone Somewhere in Summertime', 'Waterfront', 'Alive and Kicking', 'Sanctify Yourself' og 'Don't You Forget About Me' er vokset år for år, og de bliver hyldet som et
af de bedste livebands i deres generation. Med henvisning til deres Wembley Arena-koncert i 2022 skrev avisen The Times: “tilbage på mode og i topform”.

Efter at have solgt over 60 millioner albums og opnået nummer et hits verden over, er Simple Minds ikke kun blevet et ”must-see” live-act, de har genoplivet magien, der gjorde dem til en vital kunstnerisk faktor i deres tidlige dage og en betydelig indflydelse for en række yngre kunstnere. Deres seneste anmelderroste album, 'Direction of the Heart', nåede nummer 4 på den britiske albumhitliste og top-10 i flere lande.  Mojo beskrev i en anmeldelse bandets energi som 'uformindsket', mens andre kritikere roste bandets udholdenhed og konsekvente kreativitet.

Som tidligere annonceret headliner Simple Minds i starten af det nye år Summer Concert Tour i New Zealand og Australiens Red Hot Summer Tour, efterfulgt af en Arena-turné med ni datoer i Storbritannien og Irland i marts.

Flere shows i resten af verden vil snart blive annonceret. På tværs af hele Global Tour 2024 forventer Simple Minds at spille for over en million mennesker verden over.

“Concerts are the life blood of Simple Minds, it’s where we and our audience come alive and energised through music. Four decades on from when we first set out, this global tour will demonstrate that Simple Minds are still alive and kicking!” Jim Kerr

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER