Gå til Cattle Decapitation

Cattle Decapitation: Terrasite Over Europe 2024

Cattle Decapitation: Terrasite Over Europe 2024

tir 26 mar. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

18.30

Døre: 18.00

Billetpriser: 230 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 8. september kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Album-aktuelle Cattle Decapitation spiller i Pumpehuset 26. marts på deres Terrasite Over Europe 2024 tour, hvor de tager et stærkt support line-up med
 
Cattle Decapitation er et amerikansk extreme metal band dannet i 1996 i San Diego, Californien. Bandets musik kombinerer elementer af dødsmetal, grindcore og black metal med dybdegående og provokerende tekster. De har opnået international anerkendelse for deres tekniske dygtighed og engagement i forhold til miljømæssige og sociale problemstillinger.
 
Med udgivelsen af deres nyeste album "Terrasite" (2023) fortsætter bandet med at udfordre grænserne for ekstrem metal og inspirere deres fans til at tænke dybere over verden omkring dem."Terrasite" er et monumentalt kunstværk, der demonstrerer Cattle Decapitations musikalske modenhed og evne til at udforske mørke og tankevækkende temaer gennem deres musik. Albummet er en vandring gennem dystre landskaber, og det præsenterer et overvældende udvalg af musikalske stilarter, der spænder fra dødsmetal, grindcore og black metal til atmosfærisk post-metal.
 
I forbindelse med udgivelsen drager Cattle Decapitation ud på en Europa turné, hvor de tager Signs Of The Swarm, 200 Stab Wounds og Vomit Forth med som support. Det bliver en heavy aften, du ikke vil gå glip af.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.