Gå til Artigeardit

Artigeardit X Lamin

Artigeardit X Lamin

fre 15 mar. 2024
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

Billetpriser: PL1: 450,- / PL2: 350,- / PL3: 275,- / GA (ståplads): 450 kr. + gebyr.

Det officielle billetsalg starter fredag 8. september 2023 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter torsdag 7. september kl. 10.00 (23 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    320,00 kr. - 495,00

Artister ved dette event

Event information

To af landets absolut største hiphop-stjerner, Artigeardit og Lamin, giver enkeltstående dobbelt headliner-koncert i Royal Arena

I fredags udgav de to venner og musikalske kolleger, Artigeardit og Lamin, deres længe ventede fælles fuldlængde album, ”Nu Hvor Vi Er Her”. Dagen forinden havde de lavet en surprise pop-up koncert i Kødbyen, hvor tusindvis af ivrige fans mødte op med få timers varsel. Nu er rap-makkerparret klar til at tage den til et endnu større niveau, og annoncerer en ”one off” headliner-koncert i Royal Arena fredag 15. marts 2024.

De to rappere er kendt for at være nyskabende, kompromisløse og har været med til at redefinere genren, både sammen og hver for sig. I 2021 udgav de ’Ny Agenda’, som var deres første fælles EP. Opfølgeren, fuldlængde albummet ’Nu Hvor Vi Er Her’, lander i kølvandet på en stor festivalsommer for begge rappere. Artigeardit spillede i juli måned Grøn Koncert-turné, og Lamin, der også har turneret flittigt rundt på festivalerne denne sommer, var desuden på en udsolgt indendørs-tour i foråret med i alt 11 shows og knap 10.000 solgte billetter i alt.

Sjældent har to af de allerstørste navne i dansk rap gået sammen på denne måde, og Artigeardit og Lamin vil gøre alt i deres magt for at flå taget af når de indtager Royal Arena. Fans kan glæde sig til en aften hvor musik, lyrisk levering og den visuelle side af showet går op i en højere enhed. Med hits fra både de to rapperes respektive karrierer, såvel som deres fælles projekter, bliver dette forårets fedeste hiphopfest.

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER