Gå til Ude Af Kontrol

Ude Af Kontrol

Ude Af Kontrol

lør 06 apr. 2024
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 18.30

Billetpriser: 330 kr. + gebyr.
Det officielle billetsalg starter fredag 1. september kl. 10.00 via livenation.dk, billetlugen.dk og pdh.dk
Live Nation presale starter torsdag 31. august kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 360,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

UDE AF KONTROL  VÆLTER K.B. HALLEN D. 6. APRIL 2024!

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 320.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største bands herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænserne og samtidig sætte skub i publikum. Deres notoriske liveshows har for vane at få tændt op i deres altid energiske publikum, derfor kan man forvente en kæmpe energiudladning, når UAK indtager K.B. Hallen d. 6. april 2024.

Senest har UAK overgået alles forventninger med en totalt udsolgt spillestedstour i foråret 2023. De lagde også landets festivaler ned i sommeren 2023, hvor deres hårdt pumpende energi under-holdt tusindvis af festivalgæster.

Den dynamiske trio er nu klar til at tage deres hidtil største skridt i karrieren, hvor legendariske K.B. Hallen skal danne rammerne for deres vildeste, største og mest ambitiøse koncert til dato.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER