Gå til Baest

Baest

Baest

lør 23 mar. 2024
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Support: CABAL

Billetpriser: 255 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 295,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

BEAST, der har cementeret sig som et landets største metalbands, offentliggør to danske koncerter til foråret

Efter bandets seneste danske turné i december 2022, har den prisvindende dødsmetalgruppe, BAEST, turneret Europas landeveje tyndt og spillet på nogle af de største metalfestivaler på kontinentet. Lige om hjørnet venter en endnu større Europa-tour med brasilianske Krisiun. Siden bandet gik på scenen foran 25.000 tilskuere på Helviti til COPENHELL 2022, har de spillet næsten 100 koncerter internationalt.

I maj 2022 udgav BAEST EP’en ’Justitia’, opfølgeren til ’Necro Sapiens’ (2021), og selvom de næsten konstant har turneret, har de skrevet en god håndfuld nye sange – og mon ikke de tager et par af dem med, når de skal spille deres største danske indendørs shows til dato. De to kommende koncerter vil også være første gang i næsten et år, at man kan opleve BAEST i Danmark, med undtagelse af én enkelt koncert på dansk jord på Smukfest 2023.

Tidligere i år fik BAEST vækket det grå guld til live i DRs ’Året der gik’ og i marts måned modtog de for tredje gang i træk GAFFA-prisen for årets metaludgivelse.

Når BAEST besøger Train og Store VEGA til marts, kan man se frem til det sædvanlige højenergiske dødsmetalshow, krydret med nogle helt særlige premiere på hidtil uhørte sange, samt andre overraskelser undervejs. I første omgang afslører bandet ikke mere end hvad det er – et brandvarmt BAEST-show, taget til nye højder. Kom og vær med når dansk metal er allerbedst!