Gå til JP Saxe

JP Saxe

JP Saxe

tor 04 apr. 2024
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

21.00

Døre: 20.00

Singer-songwriteren JP Saxe spiller i Pumpehuset torsdag 4. april 2024

Billetpriser: 235 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 25. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 270,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

En nominering til "Song of the Year" ved GRAMMY Awards 2021, en dobbelt platincertificering i USA og seks gange platin i Canada, banede vejen for JP Saxes fuldlængde debut, ’’Dangerous Levels of Introspection’’ fra 2021. Med hits som "If The World Was Ending" [feat. Julia Michaels], "A Little Bit Yours", "Line By Line" [feat. Maren Morris] og "Here's Hopin'" med John Mayer, fik pladen anerkendelse fra People, Entertainment Weekly, American Songwriter, UPROXX og EUPHORIA, som gav den 5 ud af 5 stjerner.
 
Til dato har Saxe samlet over 2,5 milliarder streams og modtaget to iHeart Award-nomineringer for Best New Pop Artist og Best Lyrics. Den multi-platin, GRAMMY nominerede singer-songwriter og multi-instrumentalist er nu ude med singlen, ’’Caught Up On You’’, som er den seneste i rækken af singler, som han har udgivet i år. Inden for de seneste par måneder har JP Saxe høstet millioner af streams på singlerne "Everything Ends" ft. Lizzy McAlpine og Tiny Habits, "I Don't Miss You" ft. John Mayer, og "Moderación (Con Camilo)."
 
I det sidste år har Saxe leveret mindeværdige liveoptrædener, hvor han spillede support for ingen mindre end Alicia Keys, Lewis Capaldi og John Mayer. Til april 2024 har du chancen for at opleve den anmelderroste kunstner live i Pumpehuset i forbindelse med hans A Grey Area Tour.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.