Gå til Teenage Wrist

Teenage Wrist

Teenage Wrist

tor 07 dec. 2023
København k

Loppen | København k

21.30

Døre: 20.30

Det amerikanske rockband fra Los Angeles, Teenage Wrist, spiller på Loppen torsdag 7. december.
Billetter i salg fredag 11. august kl. 10.00

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 130,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

LA-bandet Teenage Wrist har rumsteret på den amerikanske rockscene i over 8 år, og nu, med deres tredje album, Still Love, er duoen klar til en længeventet europaturné med et stop i København. Gør klar til at opleve Teenage Wrist live, når de fylder Loppen med post-grunge, emo, showgaze og alt-rock torsdag d. 7.
december.

Teenage Wrist kan være et svært band at definere. Men helt grundlæggende er den fremadstormende, californiske duo, bestående af Marshall Gallagher (vokal, guitar, bas) og Anthony Salazar (trommer, vokal, perkussion), drevet af rockmusikken. I løbet af de sidste otte år har Teenage Wrist løbende udviklet deres lyd, der nu topper med udgivelsenaf deres tredje fuldlængdealbum Still Love (Epitaph Records). Processen med at skabe Still Love startede i begyndelsen af 2022 med et skrive-retreat i Joshua Tree National Park, et par timer fra bandets hjemmebase i Los Angeles. Det er resulteret i et album, der utvivlsomt vil glæde fans med hang til forvrængede guitarer ogknasende akkorder.

90'ernes post-grunge og emo fra deres 2018-debut Chrome Neon Jesus forbliver, ligesom 90'ernes shoegaze og alt-rock-elementer fra 2021's Earth Is A Black Hole, men det er nuplaceret i et mere modent og effektfuldt lydbillede, hvor det tydeligt høres, at bandet er modnet som både sangskrivere og musikere. Og med gæsteoptrædener fra musikalskevenner som 311 og Softcult, når Still Love nye højder. Resultat er et guitardrevet album med inkorporerede, smagfulde pop-sensibiliteter, og vi glæder os til at opleve det hele live, når West Coast-duoen spiller på Loppen til december!