Gå til Raised Fist

Raised Fist: Unsinkable Tour 2023

Raised Fist: Unsinkable Tour 2023

fre 24 nov. 2023
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

21.00

Døre: 20.00

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter mandag 7. august kl. 09.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event

Event information

DET HYPEDE HARDCOREBAND RAISED FIST TAGER PÅ EFTERÅRSTURNÉ OG SPILLER I PUMPEHUSET FREDAG 24. NOVEMBER 2023

Siden deres start i 1998 har bandet Raised Fist fra Luleå valgt at gå deres egen vej. Med deres eksplosive og prisbelønnede liveoptrædener, der aldrig skuffer publikum, har de turneret over hele verden. Dette efterår begiver de sig ud på en længe ventet turné i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Estland.

I deres aktive år har Raised Fist udgivet syv studiealbums. Det seneste album, ’Anthems’ fra 2019, byder på en samling af fremragende punkrock sange. Med en unik blanding af hardcore, punk, metal og rock blev Raised Fist pionerer inden for svensk heavy musik tidligt i deres karriere. I dag anses de for at være et af Sveriges bedste livebands.

Sidst man kunne opleve Raised Fist live i Danmark var på Copenhell i 2022. Til november er de tilbage igen med deres ’Unsinkable Tour 2023’, når de spiller i Pumpehuset fredag 24. november 2023.


Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.