Gå til Depeche Mode

OBS. Der er stadig platinum-billetter i salg, tilmeld venteliste for andre billetter

Depeche Mode: Memento Mori World Tour 2024

Depeche Mode: Memento Mori World Tour 2024

lør 10 feb. 2024
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

Depeche Mode tilføjer europæiske shows i vinteren 2024

Med over to millioner solgte billetter til dato på Memento Mori Touren, og efter udsolgte shows i Nordamerika og Europa, annoncerer Depeche Mode yderligere europæiske turnédatoer i 2024.

ROYAL ARENA, LØRDAG 10. FEBRUAR 2024:

Billetpriser: PL1 945,- / GA (stå) 795,- / PL2 745,- / PL3 580 kr. + gebyr
Der vil også være VIP pakker i salg.
Billetsalget starter mandag 17. juli kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Presale for Jyske Bank kunder fredag 14. juli 2023 kl. 10.00. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken
Live Nation presale fredag 14. juli kl. 10.00.

Hold dig opdateret her i Facebook eventet

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    625,00 kr. - 990,00
  • Pakker
  • Venteliste

Artister ved dette event

Event information

Efter stadion- og arenashows i Europa, Mexico, Canada og USA denne sommer og efterår offentliggjorde Depeche Mode i dag 29 nye europæiske datoer, som forlænger turnéen ind i 2024. Endnu flere fans vil nu have mulighed for at opleve den rå, følelsesladede power på Memento Mori Touren, hyldet af Rolling Stone som "en fantastisk fejring af livet og musikken."

Disse nye europæiske turnédatoer begynder den 22. januar 2024 i Londons O2 Arena og slutter den 5. april efter flere aftener i Lanxess Arena i Köln, Tyskland. Undervejs på touren der gæster 22 byer, vil bandet også spille flere aftener i Berlins Mercedes-Benz Arena, Paris' Accor Arena, Madrids Wizink Center, Milanos Mediolanum Forum og meget mere. Med over to millioner solgte billetter er Memento Mori Touren med 110 datoer på vej til at blive en af Depeche Modes største til dato, såvel som en af de største verdensomspændende turnéer i 2023.

Efter at have solgt mere end 100 millioner plader og spillet for mere end 35 millioner fans verden over, er Depeche Mode stadig en udviklende og enestående indflydelsesrig musikalsk kraft. Depeche Mode udgav deres anmelderroste 15. studiealbum, Memento Mori, den 24. marts 2023 sammen med lanceringen af Memento Mori-turneen, hvor den første single "Ghosts Again" blev hyldet som "hypnotisk" (Rolling Stone) og "en smuk, spøgende sang” (Revolver). Med en uudslettelig inspiration for både fans, kritikere og kunstnere, fortsætter Depeche Mode med at se fremad, og med Memento Mori-albummet og -turnéen, repræsenterer de starten på det nyeste kapitel af en uforlignelig og vedvarende arv.

På Memento Mori Touren har Depeche Mode igen indgået et samarbejde med den luksuriøse schweiziske urmager Hublot for at støtte bandets velgørenhedsprojekter. I forbindelse med touren vil Hublot og Depeche Mode støtte Conservation Collective, et globalt netværk af fonde, der fremmer græsrodsmiljøinitiativer, med et særligt fokus på projekter, der sigter mod at tackle plastikforurening, affaldshåndtering og miljøoprydning. Derudover vil Depeche Mode arbejde sammen med Live Nations Green Nation-team for at reducere brugen af engangsplastik, forbedre genbrug og reducere mad og andet spild på touren og på spillestederne. For flere detaljer om dette partnerskab og disse programmer, venligst besøg hublot.depechemode.com

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER