Gå til The Comedy Store

The Comedy Store X Drivhuset

The Comedy Store X Drivhuset

søn 12 nov. 2023
Aalborg

Døre: 18.00

The Comedy Store X Drivhuset

Europahallen
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Billetter til The Comedy Store x Drivhuset søndag 12. november 2023 kl. 18 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen er 275 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 275,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information


En low key og sjov søndag
The Comedy Store er beskrevet som fødestedet for alternativ comedy i Storbritannien og har været et springbræt og startskud for utallige standup-stjerners karrierer, såsom Michael McIntyre, Eddie Izzard og Jimmy Carr. The Comedy Store fik sin debut i Danmark på Bremen Teater i november 2021, og nu slår Live Nation sig sammen med AKKC om at bringe The Comedy Store til Aalborg.


The Comedy Store x Drivhuset bliver opskriften på den perfekte søndag, hvor man først kan hygge sig i de rolige loungeomgivelser med et brætspil, en kold cola og en pose chips, før Restaurant AKKC by MEST disker op med den lækreste (tømmermænds)menu, som til premieren står på pulled pork burger eller burger med svampebøf – begge dele med lækre stegte kartofler. Fra kl. 20 står den på underholdning af tre internationale standup-komikere, så man er garanteret at slutte ugen af med et godt grin.
AKKC vil løbende føje endnu flere søndage med The Comedy Store x Drivhuset på plakaten, og allerede nu vil det nye samarbejde række et godt stykke ind i 2024.