Gå til Eric Nam

Koncerten er udsolgt - tilmeld dig venteliste HER

Eric Nam: House on a Hill Tour

Eric Nam: House on a Hill Tour

søn 03 mar. 2024
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 315 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 30. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

OBS! Der er få billetter tilbage!

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • Venteliste
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

DEN KOREANSK-AMERIKANSKE KOMET ERIC NAM KOMMER TIL STORE VEGA MED SIN ’HOUSE ON A HILL’ TOUR SØNDAG 3. MARTS 2024
 
Singer-songwriter Eric Nam har skabt et K-pop-univers med dansebeats, bløde toner og en unik vokal, som har gjort ham til en af de bedst sælgende koreanske artister. I 2022 udgav han sit andet soloalbum ’There And Back Again’, som kom ind som #3 og #7 på US og UK Spotify Chart og #22 for Billboard bedst sælgende albums.
 
I 2011 gik Nam viralt på YouTube for sine covernumre af K-pop musik. Det førte til en plads i det sydkoreanske talentshow ’Star Audition: Birth Of A Great Star 2’, hvor han endte i top fem. Han blev tilbudt en pladekontrakt og flyttede fra USA til Syd Korea, hvor hans karriere tog fart. I dag har han udgivet fire EP’er, to studiealbums og har arbejdet sammen med producere som Timbaland og Max Martin. Udover at være en succesfuld sanger, er Nam også et af de mest anerkendte navne i den koreanske underholdningsbranche. Han er vært ved flere Tv-shows og på den populære K-pop podcast ’Daebak Show’.
 
Sidst Nam besøgte Danmar var på verdenturné med ’There And Back Again’ touren i 2022, hvor han udsolgte Studie 2 i Koncerthuset, DR. Næste år er han tilbage igen, når han spiller i Store VEGA med sin ’House On A Hill’ tour 3. marts 2024.