Gå til Thy Art Is Murder

FÅ BILLETTER

Thy Art Is Murder: Godlike EU/UK Tour 2023

Thy Art Is Murder: Godlike EU/UK Tour 2023

man 02 okt. 2023
København S

Amager Bio | København S

19.00

Døre: 18.30

Billetpris: 300 dkk + gebyr

Billetsalget starter fredag 12. maj kl. 11.00

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Det australske deathcore-band, Thy Art Is Murder, spiller i Amager Bio 2. oktober 2023! De bringer Whitechapel, Fit For An Autopsy og Spite med som support! Det bliver en heavy aften, du sent vil glemme!

Deathcore-bandet Thy Art Is Murder er en af Australiens mest brutale eksportvarer og står som et af det 21. århundredes bedste ekstremmetalnavne.
 
Den 9. maj 2023 udgav bandet førstesinglen Join Me in Armageddon’ og en tilhørende musikvideo. Samtidig annoncerede de, at deres kommende, sjette studiealbum ’Godlike’ udkommer 15. september 2023. I forlængelse af det drager de på turné med en vild pakke bestående af Whitechapel, Fit For An Autopsy og Spite.
 
’Godlike’ er det næste skridt opad, der cementerer Thy Art Is Murder som ekstremmetallens moderne fakkelbærere. Tematisk konfronterer sangene, hvordan separationsfølelser bidrager over tid til en voldsspiral, som bandet forklarer.
 
Imens vi spændt venter på at høre, hvordan australierne forløser dét musikalsk, kan vi glæde os til live-braget 2. oktober i spillestedet Amager Bio.