Gå til The Inspector Cluzo

The Inspector Cluzo: Running A Family Farm Tour

The Inspector Cluzo: Running A Family Farm Tour

man 04 dec. 2023
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag 11. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Den albumaktuelle franske rock-blues duo, The Inspector Cluzo, indtager scenen i Pumpehuset 4. december 2023
 
The Inspector Cluzo er et fransk rockband, der består af Laurent Lacrouts (guitar/vokal) og Mathieu Jourdain (trommer/vokal). Med deres unikke musikalske stil og engagerede politiske budskaber har bandet skabt en stærk tilstedeværelse på den internationale musikscene. Deres seneste album, "HORIZON" (2023), er blevet rost af kritikere verden over. ’’Dette mægtige album på 12 numre er fuld af overraskelser.’’ – skriver blandt andre Rock’N’Load og kvitterer med 9 ud af 10 stjerner.
 
Udover at Laurent og Mathieu er musikere, er de også fuldtidslandmænd, der bor og arbejder på en familiegård. Deres musik omhandler bl.a. deres landmandsliv og rører mange problematikker omkring den globale opvarmning. Især deres nyeste, kritikerroste album ''HORIZON'' indeholder mange politiske budskaber.
 
The Inspector Cluzo har etableret sig som en af de mest spændende live-acts på den internationale rockscene. Deres energiske og passionerede musikstil, der blander rock, blues og funk, har givet dem en dedikeret fanbase over hele verden.
 
Koncerten vil byde på en sprudlende stemning og en musikalsk rejse fyldt med rå energi. Oplev The Inspector Cluzo d. 4. december i Pumpehuset!

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.