Gå til Wizkid

OBS: Koncerten med Wizkid d. 5 oktober 2023 i Royal Arena er aflyst.  Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.
 
Statement fra artisten:
'Due to unforeseen circumstances, I am cancelling my upcoming tour dates in Europe. Ticket holders will be contacted by your point of purchase with more information. I’m already working with my team and will be back soon'

Wizkid: More Love, Less Ego Tour

Wizkid: More Love, Less Ego Tour

tor 05 okt. 2023
Copenhagen

Royal Arena | Copenhagen

20.00

Døre: 18.00

Billetpriser: PL1 640,- / PLGA (stå) 640,- / PL2 560,- / PL3 475 kr. + gebyr.
Det generelle billetsalg starter fredag 12. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk, og der er begrænsning på max 8 billetter per kunde.
Live Nation presale starter 11. maj kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Der er ligeledes begrænsning på max 8 billetter per kunde i presale.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    OBS: Aflyst - billetter refunderes hvor de er købt
    Aflyst. Søg efter en anden dato.
  • VIP Billetter
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

DEN NIGERIANSKE GRAMMY-VINDENDE OG INTERNATIONALE SUPERSTJERNE WIZKID ANNONCERER 2023 EUROPA-TOUR INKL. SHOW I ROYAL ARENA

Den GRAMMY Award-vindende og multiplatinsælgende globale superstjerne fra Nigeria, Wizkid, annoncerer 2023-datoerne for sin tour i forlængelse af hans femte album ’More Live, Less Ego’. I forlængelse af hans ikoniske show i London på Tottenham Hotspur Stadium 29. july, drager Wizkid ud på en eksklusiv Europæisk del af sin tour. Touren, der er produceret af Live Nation, starter i Royal Arena i København 5. oktober inden den drager videre til Paris, Bruxelles og Dublin. Herefter tager Wizkid til Nordamerika og spiller i yderligere 17 byer. Se den fulde tour-oversigt i nedenstående.

Om Wizkid:
Den GRAMMY award-vindende sanger Wizkid begyndte at lave musik da han var blot 11 år gammel i Lagos, Nigeria. Han lavede sin første sang ’Lil Prinz’ i 2001 sammen med nogle venner. I 2006 satsede han på en karriere inden for musik og begyndte at lave musik sammen med forskellige nigerianske pop acts, såsom OJB Jezreel, Naeto C og Banky W. Fem år senere, i 2011, udkom debutalbummet ’Superstar’ til stor succes på tværs af Afrika, og gjorde ham til en stjerne i hjemlandet Nigeria.

Wizkids andet album ’Ayo’ udkom i 2014. Her kunne man finde gennembrudshittet ’Ojuelegba’, som cementerede Wizkids status som en af de største popstjerner i Nigeria. Nummeret blev endda remixet af Drake og Skepta, hvilket betød at Wizkid blev et varmt navn på den internationale musikscene. Som tak hoppede Wizkid med på Drakes megahit ’One Dance’ fra 2016. I 2017 udgav Wizkid sit tredje album ’Sounds From the Other Side’. Her kunne man finde singlerne ’Daddy Yo’, ’Sweet Love’ og ’Come Closer’ feat. Drake, som modtog guldcertificeringer i USA og Storbritannien.  

Som en hyldest til sin hjemby udgav Wizkid sit fjerde album ’Made in Lagos’ i 2020 med gæsteoptrædener fra artister som Burna Boy, Skepta, Damian Marley, H.E.R, Ella Mai, m.fl. Albummet fik stor global succes og er det højest chartende nigerianske album på Billboard 200 til dato. Derudover er det det eneste afrikanske album til at modtage en guldcertificering i USA med en halv million solgte eksemplarer, og hittet ’Essence’ blev den første nigerianske sang til at lande på Billboard Hot 100. Udover ’Made in Lagos’ har Wizkid haft et GRAMMY-vindende feature på en af Beyonces sange. Han har også udsolgt fem shows i O2 Arena i London, hvilket beviser at Wizkid-bevægelsen er kommet for at blive på internationalt plan.

Handicap indgang

Handicapforhold i Royal Arena, se HER