Gå til Popcaan

Popcaan: Great Is He Tour

Popcaan: Great Is He Tour

søn 21 maj 2023
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget starter 17. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være Live Nation presale 16. marts kl. 10:00 for LN-medlemmer via livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 290,00 kr.
  • VIP Tickets

Artister ved dette event

Event information

DANCEHALL-SUPERSTJERNEN POPCAAN ANNONCERER ‘GREAT IS HE’ TOUR

13 HEADLINE SHOWS I EUROPA I FORBINDELSE MED HANS FEMTE ALBUM


Dancehall-superstjernen, Popcaan, har i dag annonceret den europæiske del af sin 2023-tour, hvor han kommer til at optræde med sit nye album ’Great He Is’ for første gang. Den 13-shows lange del af touren starter 6. maj i Paris og kommer forbi Storbritannien, Holland, Belgien, Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien og Danmark, hvor Popcaan spiller i Store VEGA i København.

Den kommende tour bliver første gang at Popcaan optræder med sit nye album fra start til slut. På albummet kan man finde sange som singlen ’We Caa Done’ feat. Drake. ’Great He Is’ er efterfølgeren til Popcaans 2020-projekt ’Fixtape’. Imellem de to udgivelser har han arbejdet sammen med Dre Skull og Mr Eazi på sangen ’Sekkle & Bop’ og udgivet solonumrene ’Skeleton Cartier’ og ’Next to Me’.

Popcaan slog igennem på den internationale scene med sin unikke kombination af reggae og dancehall. Hans succes har været drevet af hans sanges enorme popularitet på natklubber og sociale medier. Han har opnået mere end en milliard streams og 3,3 millioner følgere på tværs af platforme. Hans debutalbum ’Where We Come From’ fik stor ros fra anmelderne. Han har positioneret sig som en af de mest succesfulde dancehall-artister gennem tiden og har arbejdet sammen med andre store artister som Drake, Jamie xx, Pusha T, Giggs, Matoma, Wale, Gorillaz, Davido, m.fl.