Gå til Seal

Seal: Summer Session

Seal: Summer Session

fre 14 jul. 2023
Århus C

Tivoli Friheden | Århus C

18.30

Døre: 16.00

Programmet fredag den 14. juli 2023 ser således ud:
Sceneområdet åbner kl. 16.00
Calby: 18.30
Soleima: 19.45
Seal: 21.00
Koncerten forventes at slutte: 23.00

Med forbehold for ændringer.


*OBS: Særligt for Seal koncerten gælder følgende for Tivoli Frihedens sæsonkortholdere:
Da koncerten med Seal falder på en fredag, har vi lånt fredag 14. juli af Tivoli Frihedens 'Fed fredag'. Sæsonkortholdere har fortsat adgang til denne koncert ved fremvisning af gyldigt sæsonkort som på en almindelig Fed fredag. Det gælder ved denne koncert som ved alle andre eftertragtede koncerter, at adgang til koncerten er efter først til mølle-princippet og med begrænset adgang, så vi anbefaler alle sæsonkortholdere der ønsker at komme ind til koncerten, at komme i god tid. Sæsonkort giver ikke adgang til Golden Circle.

Ved fremtidige Summer Session koncerter gælder sæsonkortet ikke som adgangsbillet, da disse som udgangspunkt ikke vil afholdes på en fredag, og dermed ikke være en del af det allerede eksisterende ’fed fredag’ program.


Billetinformation:

Billetpriser: Golden Circle 710,- / Ståpladser 410 kr. + gebyr.
Billetsalget starter mandag 13. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale starter fredag 10. marts kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event

Event information

SEAL TIL AARHUS MED SINE STØRSTE HITS FREDAG DEN 14. JULI 2023

Seal kommer til Aarhus, hvor han vil spille én af få eksklusive europæiske udendørskoncerter denne sommer. Ikke alene er det hans eneste koncert i Norden, det er også første gang i 18 år, han optræder i Danmark.

Live Nation præsenterer i samarbejde med Tivoli Friheden for første gang det nye udendørs koncertformat,’ Summer Session'. Tivoli Frihedens scene på den smukke Event-ø vil i sommersæsonen danne rammen om koncerter med internationale kunstnere. Den første koncert afvikles som en Fed fredag.*
Vi er stolte af at kunne præsentere Seal som den første artist på Summer Session programmet, hvor der løbende annonceres navne. Vi glæder os til at opleve Seal live når han fejrer 30 år med sine to klassikere: Seal I og Seal II.

Summer Session formatet består af en række udendørs koncerter med internationale hovednavne. Programmet vil typisk starte med opvarmning af en eller to danske artister inden hovednavnet går på. Billetter sælges separat til hver enkelt Summer Session koncert.