Gå til Delta Goodrem

Delta Goodrem

Delta Goodrem

tor 20 apr. 2023
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

21.00

Døre: 20.00

Den Australske multi-platin og multi-prisvindende kunstner, Delta Goodrem, besøger Pumpehuset torsdag 20. april.

Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 27. januar kl 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale for nyhedsbrevsmodtagere og via livenation.dk starter torsdag 26. januar kl. 10:00

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Event information


Delta Goodrem er en kunstner med mange talenter. Hun er singer-songwriter og en anerkendt skuespiller. Delta er en af de største artister i Australien og har i hjemlandet opnået multi-platin salgsstatus med ni #1 singler, fire #1 albums, 17 top 10 hits, 16 ARIA Awards, en Silver Logie Award og tre World Music Awards.
 
Deltas første album, ’’Innocent Eyes’’ (2003), var et af de mest solgte debutalbums i Australiens historie. Albummet satte rekord med 29 uger på #1 i Australien. Det toppede de australske albumhitlister og nåede 23x platin. Med albummet blev hun desuden den den første kunstner nogensinde til at have fem #1 singler på de australske hitlister fra ét debutalbum.
 
Hendes sidste album ’’Wings of the Wild’’ debuterede som #1 med platinhittet "Wings". Den udsolgte arenaturné i forbindelse med udgivelsen af albummet slog rekorder, da Delta blev den bedst sælgende kvindelige australske turnékunstner i 2016, og turnéens livekoncert-DVD vandt en #1 på ARIA-hitlisten.
 
I januar 2020 blev Delta inspireret til at skrive "Let It Rain" efter at have set ødelæggelserne fra bushbrandene i Australien. Alle indtægter i forbindelsen med udgivelsen af sangen gik til nødhjælp til Røde Kors bushbrand.
 
Torsdag 20. april 2023 kan du opleve den talentfulde sangerinde live til en følelsesladet koncert i Pumpehuset.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.