Gå til Underworld

O Days

O Days

03
aug. 2023
Til 05
aug. 2023
København k

Refshaleøen | København k

Den københavnske festival O Days løber af stablen til august, og der er lagt op til et brag af en fest, når Underworld og Jada besøger den unikke plads ved havnefronten.

Om O Days

O Days er en 3-dages festival på Refshaleøen i København, der blev afholdt for første gang i august 2022. Det er det danske mikrobryggeri ÅBEN, der er initiativtager til festivalen, og som i partnerskab med Live Nation står bag O Days / 2023.

O Days finder sted på Sønder Hoved, Refshaleøen fra d. 3.-5. august 2023, med plads til 5.000 gæster pr. dag. Læs mere om O Days på hjemmesiden www.odaysfestival.dk.


Billetter

Køb din billet nu og få adgang til alle 3 dage på O Days for 1.000 kr. + gebyr. Endagsbilletter vil blive sat til salg senere på året.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 700,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Når O Days vender tilbage for første gang, er det med det legendariske britiske band Underworld øverst på plakaten.

”Underworld er en sand drømmebooking for O Days. Det er et band, der har været definerende for både elektronisk musik og populærkultur, og samtidig er en af de stærkeste live-navne på den elektroniske scene. Indenfor vores felt bliver det ikke meget større! ”, fortæller Theodor Clausen, musikchef for O Days.Når det kommer til den danske scene, præsenterer O Days også fra allerøverste hylde, når landets største pop-ikon, Jada, gæster festivalen med sit storslåede show.

”Jada er en af tidens vigtigste artister. Hun skubber til både grænser, genrer og tendenser og er samtidig en kæmpe fest live”, fortæller Theodor Clausen, musikchef for O Days.

Læs mere om artisterne nedenfor.

Underworld (UK)

Underworld er en britisk elektronisk duo, der bragede igennem lydmuren i 90’erne. De er kendt som et genialt live-band, der giver hypnotiserende koncerter på alt fra undergrundsklubber til verdens største festivaler. De fik deres store gennembrud i 1996, da sangen ‘Born Slippy’ blev soundtrack til den anmelderroste film Trainspotting. De efterfølgende årtier var successen ikke til at overse, da Underworld bl.a. solgte millioner af album, spillede utallige udsolgte shows og stod bag soundtracket til OL-åbningsceremonien i London i 2012. De har desuden været hovednavn på Coachella og Glastonbury, og i 2019 spillede de en sagnomspunden koncert på Roskilde Festival.

Jada (DK)

Jada har på kort tid etableret sig som en af de største stjerner på den danske musikscene. Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans. Hun udgav sit debutalbum ’I Cry A Lot’ i 2019, og i maj 2022 delte hun sit andet album ‘Elements’ med resten af verden. I november 2022 lavede hun sit første headlinershow nogensinde i Royal Arena og har senest udgivet sangen ‘Saturn Return’ sammen med danske MØ.