Gå til COMPOUND

Compound - The Live Show

Compound - The Live Show

19
apr. 2023
Til 22
apr. 2023
Frederiksberg

Aveny-T | Frederiksberg

COMPOUND THE LIVE SHOW
Danseforestillingen 'PAS'  - Kampen om at høre til af COMPOUND
 

Kampen om det røde, danske pas er for mange lang og fuld af forhindringer såvel som håb. Med deres første live show PAS sætter dansekollektivet COMPOUND fokus på de udfordringer og følelser, der følger med dét at blive en accepteret del af Danmark. På scenen står en ny og ung generation af scenekunstnere, der ønsker at kaste lys på dansen som en kunstart - og bringe TikTok fra skærm til scene.

Premiere: Den 19. april 2023 på Aveny-T

FORESTILLINGER:
Onsdag 19. april kl. 19:30 - Premiere
Torsdag 20. april kl. 19:30 - Forestilling
Fredag 21. april kl. 19:30- Forestilling
Lørdag 22. april kl. 15:00 - Matiné

 
B&U m/rabat billetten er for dig, der er 1-25 år.
Det er et kriterie, at du medbringer og kan fremvise gyldig identifikation på showdagen.
 
Voksen Gruppe billetten er for gruppen på minimum 10 personer og maksimum 50.
Denne rabattype kan kun købes per telefon - du bedes ringe til Ticketmaster på telefon 70156565.

Øvrig praktisk info:
 
-Kørestolsplads købes via Ticketmaster Servicecenter på 38481633 og er inkl. 1 ledsager.
 Gyldigt ledsagerkort skal fremvises, og kortets nummer skal oplyses ved købet.
 
-Vi gør opmærksom på at medvirkende i visse tilfælde kan variere (herunder bl.a. sygdom og planlagt fravær.)
 
-Skoleforestillinger

FAKTA OM DANSEFORESTILLINGEN ”PAS” Kampen om at høre til


Holdet bag:

Instruktør: Ali Haydar
Koreograf: Toby Dee-Daran
Dramaturgisk konsulent: Thomas Levin
Forestillingsleder: Emilie Hasling Rasmussen
Kreativ konsulent: Danijel Drux
Musikalsk arrangement: Hasan Shah og Ihan Haydar

Dansere:
Toby Dee-Daran
Oliver Zohore
Elias Said W. Saleh
Hector Vikkelsø Frisken
Linnea Wenger
Sofia Bengtson
Anton Lander Selck
Pelle Folden Lund
Philip Elbech Andresen

Skuespillere:

Ali Jassem
Anas Jaber
Gabriel Mosle

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event

Event information

Handlingen
PAS udspiller sig i nutidens Danmark og handler om den unge Sami (Ali Jassem), som lever et helt almindeligt liv med sin familie og sine venner, da han pludselig får en E-boks besked, der fortæller, at han skal forlade landet. Skrækslagen og desperat samler han sit hold og sammen udtænker de en plan for, hvordan han kan komme til at blive i det land, han er født i. Fællesskabet må ud på en dramatisk og hæsblæsende færd - alt sammen så Sami kan få det røde, danske pas.

Forestillingen blander elementer fra arabisk og dansk kultur og er fyldt med referencer fra pop-kultur, trends, humor og pulserende, tempofyldte rytmer, der er umulige at sidde stille til. På scenen ses bla. Toby Dee-Daran, JabOne (Anas Jaber), Gabriel Mosleh, Oliver Zohore, Elias Saleh, Hector Frisken, m.fl.


Ny scenekunst til Youtube- og TikTok-generationen
COMPOUND arbejder på at skabe koreografisk scenekunst til Tiktok-generationen og dem, der er opvokset med sociale medier, eksponering, interaktion og uanede muligheder. Det er brugere, der er vant til at dele, like, swipe, interagere og skabe eget content, og hvor YouTube/Instagram er en større kilde til inspiration og kunstneriske oplevelser, end biblioteker og teatre. Det er COMPOUNDs ambition at skabe sceniske oplevelser, der inviterer andre og nye kulturbrugere ind i teatersæderne. Danseforestillingen forsøger at udvide repertoiret for hvad man kan præsentere på et klassisk teater.
COMPOUND er store på TikTok, hvor flere af deres dansevideoer er gået viralt. Senest i sommers, hvor de dansede de for H.M. Dronningen på Aveny-T - de videoer har samlet set fået over 10 millioner afspilninger af brugere fra hele verden.

Fra baggrund til spotlight
COMPOUND er stiftet af danser og koreograf Ali Haydar i fællesskab med musikerne Hasan Shah og Ihan Haydar. På live showet er Ali Haydar instruktør, mens Hasan Shah og Ihan Haydar arrangerer musikken.
Instruktør, Ali Haydar, er enormt spændt på COMPOUNDs første danseforestilling PAS. Han udtaler: “PAS fortæller en historie, som jeg personligt finder helt vildt vigtig. Forestillingen handler om dét her med at være fanget mellem to kulturer - og ikke føle sig helt hjemme nogle af stederne. Jeg - vi - ved selv, hvordan det føles, og derfor ønsker vi gennem dansen og musikken at åbne publikums øjne for noget, som rigtig mange unge, inklusiv mig selv, dealer med i dag. Vi håber på at skabe noget ægte og på at kunne give en vild og sjælden teateroplevelse til et helt nyt publikum.”