Gå til MAMMA MIA!

MAMMA MIA!

MAMMA MIA!

16
aug. 2023
Til 20
aug. 2023
Hvalsø

Billetudbyder: Ticketmaster
Limitering: 20 billetter pr. køb
Pris (+ gebyr):
PL1 siddeplads: 655 (+55).
PL2 siddeplads: 610 (+55).
PL3 plads på plæne: 475 (+45).
Beskrivelse: Denne billet giver adgang til at se forestillingen fra plænen. Medbring dit eget picnictæppe eller klapstol og få en hyggelig dag/aften på græsset i slotsparken.
Kørestolsplads: 655 (+55) (Kørestolsplads købes via Ticketmaster Servicecenter på 38481633)


VIP-pakker, 2 typer
- Front Rows 1.065,- inkl. gebyr
- Hot Ticket 1.065,- inkl. gebyr
Arrangøren vil kontakte dig via e-mail med nærmere info ca. 1 uge før showet – husk at tjekke dit spam-filter.

Opgradér din oplevelse med 3 typer spisemuligheder op til 2 timer før hver forestilling:

- Picnickasse pris: 249,- (+ 20 gebyr) per pers.
Nyd en græsk tapas-anretning inklusiv dessert i slotsparken inden forestillingen. Inklusiv en kildevand. Picnictæppe og klapstole må gerne medbringes.  

- Græsk Middelhavsbuffet, pris: 229,- (+ 20 gebyr) per pers.
Nyd en græsk buffet i slotsparken inden forestillingen. Kom i god tid, så du har tid til at nyde buffeten i ro og mag. Buffeten lukker 30 min. før forestillingsstart. Overdækket free seating ved langborde. Drikkevarer ikke inkluderet. Er tilgængeligt ifm. følgende forestillinger: alle på nær søndage kl. 11.00

- Middelhavsbrunch pris: 199,- (+ 20 gebyr) per pers.
Nyd en Middelhavsinspireret brunch buffet i slotsparken inden forestillingen. Kom i god tid, så du har tid til at nyde buffeten i ro og mag. Buffeten lukker 30 min. før forestillingsstart. Overdækket free seating ved langborde. Drikkevarer ikke inkluderet. Er tilgængeligt ifm. følgende forestillinger: søndage kl. 11.00.

Stor-grupperabatter  se ticketmaster.dk              
Aldersbegrænsning: Ingen aldersbegrænsning

 
* Bemærk at forestillingen finder sted udendørs, og foregår på engelsk.
 
* Slotsparken åbner 2 timer før forestillingen. Af hensyn til de næste gæster er det ikke muligt at opholde sig i slotsparken efter forestillingen.

* Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at indtage medbragt mad og drikke i slotsparken.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event

Event information

DEN VERDENSOMSPÆNDENDE HIT-MUSICAL MAMMA MIA! KAN NU OPLEVES FOR FØRSTE GANG UNDER ÅBEN HIMMEL I LEDREBORG SLOTSPARK FRA D. 16. – 20. AUGUST - 2023

Onsdag d. 16. august kl. 20.00
Torsdag d. 17. august kl. 20.00
Fredag d. 18. august kl. 16.00
Fredag d. 18. august kl. 21.00
Lørdag d. 19. august kl. 15.00
Lørdag d. 19. august kl. 20.00
Søndag d 20. august kl. 11.00
Søndag d 20. august kl. 16.00

Der er lagt op til en ganske særlig oplevelse, når MAMMA MIA! musicalen til august 2023 spiller i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark. Det er nemlig allerførste gang, at den succesfulde musical kan opleves under åben himmel på dansk jord!   

Der er tale om ganske få forestillinger, som en del af turnéen MAMMA MIA! UK & International Tour - fra d. 16. – 20. august. Der er max plads til 3.000 mennesker pr. forestilling og dermed god plads til, at publikum kan hygge sig med mad og drikke før og under forestillingen.
MAMMA MIA! – som du kender den, men ‘under åben himmel’!

Som publikum kan man glæde sig til MAMMA MIA! som man kender den, men i helt unikke og smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark, der igennem årene har huset en lang række stemningsfulde koncerter. Forestillingerne spilles af det engelske cast på originalsproget engelsk. 


OM MAMMA MIA!

Den velkendte MAMMA MIA! historie om en mor, datter og hendes tre mulige fædre, er en sand klassiker! Sceneriet udfolder sig på en græsk ø-idyl til tonerne af ABBA’ tidsløse sange.    
MAMMA MIA! havde premiere tilbage i 1999 i London og har siden været en kæmpe global publikumssucces. Flere end 65 millioner mennesker har igennem årene set de flere end 50 produktioner på over 16 forskellige sprog. I 2011 blev MAMMA MIA! i øvrigt det første vestlige musical, der blev sat op på mandarin i Folkerepublikken Kina.
Siden premieren i Londons West End, er verdens mest spektakulære og solrige musical genopstået som to yderst succesfulde musicalfilm - MAMMA MIA! The Movie fra 2008 produceret af Judy Craymer, der blev den mest indbringende musicalfilm igennem tiderne, samt filmen MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, fra 2018, der er tidens mest succesrige opfølger.
Benny Andersson & Björn Ulvaeus står bag musik og tekst, mens MAMMA MIA! er skrevet af Catherine Johnson, instrueret af Phyllida Lloyd og koreograferet af Anthony Van Laast. Produktionen er designet af Mark Thompson, med lysdesign af Howard Harrison, lyddesign af Andrew Bruce & Bobby Aitken, og musikalsk vejledning, tillægsmateriale og arrangementer af Martin Koch.

Handicap indgang

Kontakt Ledreborg