Gå til Barbara Moleko

Koncerten med Barbara Moleko søndag d. 14. maj 2023 på Det Kongelige Teater, Gamle Scene flyttes til søndag d. 25. februar 2024.
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten søndag d. 25. februar 2024.

Barbara Moleko

Barbara Moleko

søn 25 feb. 2024
København k

Det Kongelige Teater | København k

20.00

Døre: 19.00

Barbara Moleko spiller sin hidtil største koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Barbara Moleko har de seneste 10 år prydet den danske musikscene med sange som ’Gør Mig Lykkelig’, der peakede som #3 på airplaycharten, og ’Tag Min Hånd’ som #8. Senest har hun udgivet singlen ’Sultne Øjne’, der blev et stort radiohit på P4. Nu er Barbara Moleko ude med sin nye single ’Karma Kommer’, som sætter fokus på at alt har en konsekvens og at det er vigtigt at kunne tage ansvar for hvad man gør.

I 2024 tager Barbara ansvaret på sig, og inviterer publikum til en unik koncert på de skrå brædder ved Kongens Nytorv. Selv udtaler Barbara: “Jeg glæder mig helt vildt til at skulle stå på et så ikonisk sted som Gamle Scene er - det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse! Det bliver en stor aften, og det er fantastisk at kunne dele det med mine fans. Musikken og kærligheden fra dem driver mig, og derfor vil jeg gerne gengælde den kærlighed og dele elementer af mit liv med dem; alt fra tungsind til fest og til afslapning. En aften i Barbara Molekos dagbogs tegn!”

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    295,00 kr. - 445,00

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: PL1 400,- / PL2 350,- / PL3 250 kr. + gebyr