Gå til The Weeknd

The Weeknd: After Hours til Dawn Global Stadium Tour

The Weeknd: After Hours til Dawn Global Stadium Tour

ons 14 jun. 2023
Horsens

Døre: 17.00

Billetinfo: Billetsalget starter fredag 2. december kl. 12.00
Presale for tidligere billetkøbere samt Live Nation presale: torsdag 1. december kl. 12.00
 
Billetpriser: PL1 1.110,- / PLU1 Front Zone (ståpladser) 1.110,- / PL2 955,- / PL3 855,- / PL2U Rear (ståpladser) 955,- / PL3U GA (ståpladser) 855 kr. + gebyr *Bemærk at PL3U er ståpladser på tribunen
Der vil være VIP pakker i salg. Billetbegrænsning pr. køb er 4 stk. på presales, 10 ved det officielle billetsalg.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
  • VIP Billetter

Artister ved dette event

Event information

Den Diamant-certificerede og prisvindende kunstner The Weeknd har annonceret at han udvider sin After Hours Til Dawn Tour i 2023. Næste etape af touren starter lørdag den 10. juni i Manchester, Storbritannien på Etihad Stadium, med stop over hele Europa og Latinamerika i Stockholm, Amsterdam, Mexico City, Rio de Janeiro med flere, før den afsluttes i Santiago, Chile søndag den 15. oktober på Estadio Bicentenario de La Florida. Yderligere 2023-datoer vil snart blive annonceret.

Den fuldstændigt udsolgte nordamerikanske del af stadionturnéen var en utrolig succes der slog publikumsrekorder og har indtjent over $130 millioner dollars til dato.

FN's Verdensfødevareprograms Goodwill-ambassadør Abel "The Weeknd" Tesfaye vil igen samarbejde med FN's Verdensfødevareprogram for at bidrage med midler fra den anden del af touren til XO Humanitarian Fund, som støtter organisationens respons på den hidtil usete globale sultkrise. 1 € fra hver billet, der sælges i hele Europa, 1 GBP i Storbritannien og 1 USD svarende til lande i Latinamerika går til denne vigtige sag. Fonden rejste penge under turnéens nordamerikanske del gennem billetsalg, indtægter fra en eksklusiv tour-t-shirt og en donation på $500.000 direkte fra The Weeknd. The Weeknds virksomhedspartnere, spillesteder på touren, World Food Program USA's bestyrelse og supportere trådte også til for at bidrage, såvel som tour-sponsoren Binance, som bidrog med 2 millioner USD til fonden. Det første tilskud på $2 millioner vil gå til at yde nødhjælp til mad og ernæring til de mest fødevareusikre regioner i Etiopien.

Turnéen fejrer The Weeknds 2020-album After Hours (hitsinglen "Blinding Lights" derfra blev kåret som den nye nummer 1 Billboard Hot 100-sang gennem tiden, og overgår Chubby Checkers 1960-hit "The Twist"), såvel som hans anmelderroste album Dawn FM, som udkom i januar 2022. Kaytranada og Mike Dean vil slutte sig til The Weeknd på alle europæiske datoer.

After Hours Til Dawn-turneen er drevet af Binance, det globale blockchain-økosystem bag verdens største kryptovalutabørs, der bringer Web 3.0-teknologi til koncertgængere over hele verden. Billetkøbere modtager souvenir-NFT'er samt får adgang til en eksklusiv NFT-kollektion til The Weeknds turné i samarbejde med HXOUSE, et tænkecenter og community-inkubator for kreative iværksættere. Fem procent af salget fra den kommende tours NFT-indsamling vil blive doneret til XO Humanitarian Fund.