Gå til Evil Invaders

UDSOLGT

Evil Invaders & Warbringer

Evil Invaders & Warbringer

lør 01 apr. 2023
Copenhagen

Beta | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

De belgiske speedede thrashkæmper EVIL INVADERS er tilbage med en koncert på spillestedet BETA præcis et år efter at deres tredje album, ’Shattering Reflection,’ der udkom 1. april 2022.

Der gik næsten fem år mellem bandets anden udgivelse og ’Shattering Reflection’, men albummet har absolut været ventetiden værd. De nye numre er klassisk inspirerede med et opdateret udtryk, der fokuserer på stærke omkvæd, gribende tekster og endda progressive og livskraftige detaljer, så der er noget at se frem til når de fremføres live i BETAs trykkoger.
____
WARBRINGER er et Californisk thrash metal-band fra i 2004. Bandet skrev kontrakt med Century Media Records i 2007 og udgav fire albummer på det label og turnerede meget på tværs af 5 kontinenter som hovednavn og support for forskellige bands som Megadeth, Halford og Iron Maiden.

Bandet skrev kontrakt med Napalm Records i 2016 og er fortsat med at vokse med deres egen form for Heavy Metal støbt ud af deres to seneste udgivelser, 'Woe to the Vanquished' fra 2017 og 'Weapons of Tomorrow' fra 2020.

Sidste plade er lidt forsinket pga. coronaen - baggrunden for den turné der rammer BETA.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    FÅ BILLETTER TILBAGE
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event