Gå til Macklemore

UDSOLGT - skriv dig op på ventelisten HER.

Macklemore

Macklemore

søn 07 maj 2023
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Support: Tones And I & Charlieonnafriday.

 

MACKLEMORE ANNONCERER ‘THE BEN TOUR’ MED START APRIL 2023.
TOUREN VIL BESTÅ AF 19 SHOWS I UK OG EUROPA INKL. SHOW I STORE VEGA 7. MAJ.


DET NYE ALBUM ‘BEN’ UDKOMMER 3. MARTS 2023 – FORUDBESTIL HER.
BILLETSALGET TIL SHOWET I STORE VEGA STARTER 10. NOVEMBER KL. 10:00Macklemore, den dobbelte diamantcertificerede- og GRAMMY-vindende artist, har i dag annonceret første del af sin kommende The Ben Tour, og samtidig delt artworket til sit kommende fuldlængde album med titlen ’BEN’. Albummet udkommer 3. marts 2023.

Den europæiske del af den 19 datoer lange tour, der er produceret af Live Nation, starter 4. april 2023 i 3Arena i Dublin. Derefter bringer den globale hitmager sit elektrificerende show til byer rundt i Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, Polen, Østrig, Schweiz, Italien og Danmark, inden den afsluttes i Oslo i Norge. Yderligere datoer vil blive annonceret snart.

Hans længeventede tilbagekomst til de europæiske scener kommer efter et stort år for Macklemore. Udover at have udgivet hans seneste single ’FAITHFUL’ feat. NLE Choppa, samt en tour sammen med Imagine Dragons i Nordamerika, så er 2022 også året hvor Macklemore kan fejre 10 års jubilæum for det GRAMMY-award vindende album ’The Heist’, hvor på de to diamantcertificerede #1 singler ’Thrift Shop’ og ’Can’t Hold Us’ er at finde.

Den officielle musikvideo til den seneste single ’FAITHFUL’ er også ude nu. Videoen afbilder afhængighedens mørke kræfter og både Macklemore og NLE Choppa er med i den. Se den HER.

Om Macklemore:
Macklemore, den multiplatin sælgende- og GRAMMY-vindende artist, er gået over i historiebøgerne for sin kombination af kommerciel succes, stor anmelderros og brede internationale appel. Med mere end 12,8 milliarder samlede streams til dato er han en af de mest succesfulde independent artister nogensinde. Med uimodståelige hits som ’Can’t Hold Us’ og ’Thrift Shop’ dominerede Macklemore hitlister verden over gennem 2010’erne i konstellation med produceren Ryan Lewis. I 2017 begyndte Macklemore igen at udgive solomateriale i form af albummet ’GEMINI’. i år har han udgivet tre nye singler, som vil være at finde på det kommende album, ’BEN’, der lander 3. marts 2023.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    OBS: Udsolgt - venteliste oprettet via Ticketmaster.
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: 407,61 kr. + gebyr
Billetsalget starter 10. november kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk