Gå til Malte Ebert

TILMELD DIG VENTELISTE HER

Malte Ebert: Mellem Himmel og Jord - ekstra koncert

Malte Ebert: Mellem Himmel og Jord - ekstra koncert

søn 30 apr. 2023
København k

Det Kongelige Teater | København k

20.00

Døre: 19.00

OBS: Ekstra koncert

Malte Ebert indtager Det Kongelige Teaters Gamle Scene på sin kommende turné ’Mellem Himmel og Jord’.

Til foråret 2023 tager Malte Ebert sit musikalske show til nye højder i 5 af landets største byer og landets flotteste koncertsale. Her vil Malte Ebert kunne opleves i Det Kgl. Teater, Gamle Scene i København, såvel som Vejle, Aarhus, Aalborg og Odense.

Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end en kvart milliard streams.

Efter et 2021 med Toppen af Poppen medvirken, Danmarks tour, en engelsksproget debut EP, første dansksprogede udgivelse i eget navn og en genoplivning af Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”, så har 2022 ikke været stille heller. Malte har været land og rige rundt med ”Det Store Malte Ebert Show” i foråret – et anderledes musikalsk show, der trækker på andre show-genrer som comedy, talkshows og sitcoms. Derudover har han spillet til børnenes MGP på DR, i Melvins talkshow på TV2 samt på mange af landets festivaler henover sommeren. Senest har Malte taget Danmark og Dronning Margrethe med storm med sangen ”Kalde Dem For Du”, som han spillede ved dronningens jubilæum. Og aktuelt hitter han med sin danmarkssang ”Kun Med Dig”.

Ved turnéen ”Mellem Himmel og Jord” vil Malte igen tage en flok udvalgte venner med rundt i landet. Scenen bliver sat i ”en humoristisk meta-tone,” og der vil både være plads til ”dansk feminisme, livet på landevejen, fodboldkultur, glimmer og guld, kærlighed, kongeligt mod og storhedsvanvid. Koncerterne bliver de hidtil største indendørs koncerter for den folkekære sanger fra Vejle – hvis man ser bort fra Gulddrengs udsolgte koncert i Royal Arena.

Billetpriser: PL1 450,- / PL2 350,- / PL3 250 kr. + gebyr.
Billetsalget starter 7. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Få billetter tilbage
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.
  • I salg nu!

    Waiting list

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event