Gå til Andre Rieu

Andre Rieu

Andre Rieu

lør 17 jun. 2023
Herning

19.30

Døre: 18.00

ANDRÉ RIEU VENDER TILBAGE TIL DANMARK I 2023.

 

André Rieus romantiske og glade koncerter er en blanding af lette klassikere, valse, musik fra film og opera samt popsange, fremført af hans Johann Strauss Orkester, det største private orkester i verden. Rieu har haft fodboldpublikum svajende til Sjostakovitj under flere Champions League-kampe, og hans verdensturnéer når ud til over en halv million mennesker hvert år!


"Følelser er nøglen.", siger André Rieu.  "Alle er velkomne til mine koncerter. Vi åbner vores hjerter for publikum, og publikum åbner deres hjerter for os. Hver aften ser mit orkester og jeg folk danse og synge i gangene, entusiastiske og ubekymrede. Sammen tilbringer vi aftener, som vi ikke glemmer. Når folk skriver til mig, at de har brug for to uger til at komme ned efter mine koncerter, gør det mig til den lykkeligste mand i verden!

 

Billetsalget starter mandag 10. oktober kl. 10.00 via livenation.dk, ticketmaster.dk og andrerieu.com

Live Nation presale starter 7. oktober kl. 10:00 (23 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Der er begrænsning på max 8 billetter per kunde.

 

Billetpriser: PL1 940 + 55 gebyr / PL2 795 + 55 gebyr / PL3 695 + 55 gebyr / PL4 555 + 45 gebyr / Wheelchair PL2 795 +55 gebyr.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    601,00 kr. - 601,00

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

André Rieus turnéer udkonkurrerer jævnligt verdens største pop- og rockstjerner. Hans koncerter er også en visuel godbid, fra synet af ham og hans musikere, der kommer ind gennem mængden og op på scenen i begyndelsen af koncerten, til de overdådige kostumer og den store skærm bag orkestret, der viser smukke billeder skræddersyet til hver sang, hvilket garanterer en magisk aften for hele familien. Andrés YouTube-videoer har nået langt over en milliard visninger; 9 millioner fans følger ham på Facebook og han har solgt over 40 millioner albums på verdensplan.

I juni 2023 vender den hollandske violinist og hans 60 mand store Johann Strauss Orkester samt mange internationale solister endelig tilbage til Danmark.  Vær en del af André Rieu's World Tour og køb dine billetter nu, til en uforglemmelig aften på www.ticketmaster.dk eller www.andrerieu.com .

André Rieu er ikke bare for en aften – han er for livet!