Gå til IOTUNN

IOTUNN

IOTUNN

tor 08 dec. 2022
København V

Lille VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

VEGA præsenterer
VEGA er affyringsrampe for IOTUNNs ekspeditioner ud i kosmos
Det er en tretrinsraket af dansk metal i form af IOTUNN, Lamentari og Mother of All, som den 8. december sender Lille VEGA ud i den mørke intethed.

Et de mest interessante navne, når det kommer til dansk, progressivt metal inviterer dig med på en ekspedition i kosmos. IOTUNN blev druknet i hæder, da de udgav debutalbummet Access All Worlds. Albummet blev mixet og mastereret af Frederik Nordström (In Flames, At the Gates, Dimmu Borgir) og sendte kvartetten til udlandet og festivaler som ProgPower Europe & Brainstorm Festival.

Funderet i mytiske og urfilosofiske temaer vandrer IOTUNN langs stierne af science fiction, klassisk heavy metal, progressive motiver, storslåede stemningsflader og melodisk ekstremmetal, som vækker stærke følelser i lytteren.

Musikken får dig til at stoppe op og sætte spørgsmålstegn ved alt det, vi tager for givet. Det får dig til at reflektere over menneskehedens kompleksitet og skrøbelighed – om vi skal fortsætte vores flygtige stræben i denne timelige verden eller søge forbundetheden til og underkaste os evigheden.

Fortællingerne på Access All Worlds er inspireret af filosofi og nordiske tanker, men centrerer sig om menneskets position i og i forhold til universet. Bandet skaber en følelse af eksklusivitet, når du oplever dem live gennem en bred vifte af udtryk og eminent optræden.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 195,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Special guest: Lamentari
Lamentari står klar med deres fascinerende kombination af klassisk musik og ekstrem metal. Bandets skærende skarpe symfoniske black metal er både innovativ og medrivende og kan nydes på den nye EP Clavis Aurea.

Support: Mother of All
Mother of All udgav sidste år debutalbummet, Age of the Solipsist, som præsenterede enmandsprojektets eklektiske univers. Det trækker inspiration fra flere steder i den stor kedel, som er metal.

Fakta om koncerten:
IOTUNN (DK)
Torsdag den 8. december kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 160 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag den 30. september kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og Ticketmaster.